sâmbătă, aprilie 1, 2023

Papa Francisc ne îndeamnă să nu ne pierdem speranța. Într-un interviu acordat cotidianului italian La Repubblica, Papa Francisc împărtășește câteva reflecții despre timpurile marcate de răspândirea coronavirusului. ”I-am cerut Domnul să oprească epidemia: Doamne, oprește-o cu mâna Ta! M-am rugat pentru aceasta”, a spus papa în interviul publicat miercuri, 18 martie 2020, potrivit vaticannews.va. 

Te-ar mai interesa: Darurile runelor pentru săptămâna 3-9 aprilie 2023...

”I-am cerut Domnul să oprească epidemia: Doamne, oprește-o cu mâna Ta! M-am rugat pentru aceasta. Trebuie să regăsim concretețea lucrurilor mici, ale micilor atenții pe care trebuie să le avem față de cel de lângă noi, de rude, de prieteni. Să înțelegem că în lucrurile mărunte se află comoara noastră… Ar trebui să descoperim o nouă formă de apropiere”, a spus papa Francisc într-un interviu acordat cotidianului italian La Repubblica despre pandemia de Coronavirus care pune la grea încercare în aceste timpuri întreaga omenire. Interviul a fost publicat în ediția de miercuri, 18 martie a.c., și a avut la bază pelerinajul pe jos efectuat duminica trecută de Suveranul Pontif pe străzile pustii ale Cetății Eterne pentru a se ruga la bazilica Santa Maria Maggiore și la biserica San Marcello al Corso.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicului oncolog asupra acestui ali...

Papa Francisc ne îndeamnă să nu ne pierdem speranța

Papa Francisc îi îndeamnă pe toți să nu-și piarsă speranța, inclusiv pe cei care nu au credință pentru că ”toți sunt fii ai lui Dumnezeu și sunt sub privirile Lui. Chiar și cel care nu l-a întâlnit încă pe Dumnezeu poate să găsească acolo calea, în lucrurile bune în care crede; poate găsi puterea în iubirea pentru fiii săi, pentru familie, pentru frați”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private