Sari la conținut

Părintele Argatu: AȘA puteți cunoaște pe cineva care se ocupă cu vrăji, pentru a va feri de acele persoane și de a nu va face rău

Părintele Argatu
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
Părintele Argatu, despre vrăji

Părintele Argatu a dezvăluit la un moment dat cum puteți recunoaște o persoană care se ocupă cu vrăji. Există 9 semne la care trebuie să fii atent!

„Dacă pronunți de câteva ori în conversația cu ei numele Mântuitorului nostru Iisus Hristos, dacă este vrăjitor, vei observa că tresare și se schimbă la față.

Dacă ești în conversație cu mai multe persoane și vorbești despre Dumnezeu, vrăjitoarele devin neliniștite și gălăgioase, chiar și cele care se află la distanță, se vor apropia făcând multă gălăgie de locul unde te afli că să te întrerupă. Le vei vedea că se schimbă la față și pomenesc des pe diavol.

Dacă te afli undeva și vrăjitoarea stă cu spatele la ține și îți faci semnul Sfintei Cruci, vei observă că tresare că lovită de ceva. Această tresărire este una deosebită, saltă din umeri, deoarece semnul Sfintei Cruci pe care l-ai făcut îl lovește pe diavolul cu care ea lucrează.

Dacă citești un verset din Sfântă Scriptură în față unei vrăjitoare, vei observă că se schimbă la față, devine ori prea roșie ori se albește la față și devine că mortul, deoarece Biblia este „Cuvantul lui Dumnezeu” scris sub insuflarea Sfântului Duh. Vrăjitorii și diavolii nu pot suportă „Cuvantul lui Dumnezeu”.

AȘA puteți cunoaște pe cineva care se ocupă cu vrăji

Dacă citești o rugăciune sau rostești un psalm, vrăjitoarea se va schimbă la față ori în roșu puternic ori în alb pământiu că de mort, deoarece rugăciunile sunt scrise de către sfinți iar cuvintele din rugăciune îi arde pe diavoli;

Dacă vorbești despre o vrăjitoare și spui altora câte face ea, vrăjitoarea va veni să te caute, indiferent la ce distanță s-ar află;

Dacă afumi cu tămâie, vrăjitoarea devine neliniștită și se schimbă la față în roșu aprins sau în alb pământiu că de mort;

Dacă stropești cu aghiazmă, mână vrăjitoarei saltă din umăr;

Dacă pui aghiazmă în mâncarea cu care o servești pe vrăjitoare, vei observă că se manifestă în două chipuri: Se schimbă la față în roșu aprins sau în alb pământiu că de mort și devine neliniștită și foarte nervoasă, poate să facă și criză de nervi, deoarece aghiazmă arde pe diavoli în ea se află flacără Duhului Sfânt. Așa puteți cunoaște pe cineva care se ocupă cu vrăji, pentru a va feri de acele persoane și de a nu va face rău”, a spus Părintele Argatu, potrivit Ortodoxia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel