Sari la conținut

Părintele Calistrat: Trăim cu impresia că toată lumea ne face vrăji. Adevărul șocant!

preot
sursa foto: arhiva doctorul zilei
biserica

Părintele Calistrat Chifan spune că vrăjile nu sunt la îndemâna oricui. 

„Noi traim cu impresia că toata lumea ne face vrăji, vecina de la țară, vecina de la bloc, soacra.. si tu alergi disperat și toci creieri popii și spui:

„-Parinte, mi s-au făcut farmece!”

-Stai dragă liniștit, vrăjile nu sunt la îndemâna oricui, dracul este un mare prost tolerat de Dumnezeu și care se plimbă printre noi. Dar tu nu mergi la biserică, nu te spovedești, nu te împărtășești, nu iei anafură și agheasmă, în schimb ai fost vrăjit din toate punctele de vedere. Acela este întunericul dinăuntru nostru și rugina din sufletele noastre!”, a spus Parintele Calistrat Chifan.

Părintele Cleopa: Cum să ne izbăvim de lucruri necurate și de farmece!

Farmecele și vrăjile există. Chiar dacă efectul lor este pus la îndoială, ele se fac. Motivele sunt diverse: invidie, răzbunare, disperare sau pentru a atinge un anumit scop.

Dacă în ultima vreme simți că nimic cu mai merge ca înainte, te simți mereu obosit, fără putere și ai parte de tot felul de greutăți, citește spusele părintelui Cleopa Ilie.

„Cel ce crede cu tărie în Dumnezeu, cel ce se roagă neîncetat lui Dumnezeu si aleargă regulat la Sfânta Biserică, nu va cere niciodată ajutorul diavolului și al vrăjitorilor, care sunt vrăjmașii lui Dumnezeu.

Deci, cei ce au credință tare în Dumnezeu, să-I ceară neîncetat ajutorul. lar cei slabi în credință, care au cerut vreodată ajutorul vrăjitorilor, dacă vor să se mântuiască, mai întâi să se spovedească de acest păcat și să ceară canon. Apoi, să nu mai apeleze la ajutorul satanei în orice nevoie ar fi, ci numai la Dumnezeu să alerge. Apoi să se roage cât mai mult cu rugăciuni si lacrimi din inimă (Deuteronom 4, 29; Psalm 118, 58; leremia 29, 13) și așa cu răbdare și cu credință se vor izbăvi de vrăji si vor primi darul Duhului Sfînt.”, spunea bunul Părinte Ilie Cleopa, potrivit Ortodoxia.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: