Sari la conținut

Părintele Ioana, cea mai bună veste în Duminica Recunoștinței: Ecaterina, din ce în ce mai aproape de trezirea completă. Să ne rugăm cu toții pentru ea

Părintele Ioana, cea mai bună veste în Duminica Recunoștinței: Ecaterina, din ce în ce mai aproape de trezirea completă. Să ne rugăm cu toții pentru ea

Părintele Vasile Ioana, parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti, a făcut anunțul mult așteptat de toți oamenii care se roagă pentru Ecaterina, fiica în vârstă de 12 ani a preotului Nicolae Dima, care slujește la aceeași biserică.

Părintele Ioana, cea mai bună veste în Duminica Recunoștinței

„Dragii mei, am o veste mare! Ecaterina este foarte aproape de trezirea completă!

Acum 20 de minute am primit prin WhatsApp un mesaj emoționant de la Părintele Nicolae Dima, mesaj pe care vreau să-l împărtășesc cu voi:

„Părinte, Ecaterina este din ce în ce mai bine! Este din ce în ce mai aproape de trezirea completă. Vorbește, deși nu foarte clar, dar spune cuvinte simple, și își aduce aminte foarte bine nume,( de ex. știe cine sunt cei trei Părinți de la biserica noastră).

Aseară am spus împreună Îngerașul, iar ea își amintea și rostea versuri întregi ale rugăciunii. Are doar reprize de conștiență, doarme mult, dar este bine, slava Bunului Dumnezeu! Este duminica recunoștinței, trebuie sa-i fim recunoscători Domnului pentru acești mari pași înainte!”

După ce am citit acest mesaj, m-am rugat și mai fierbinte lui Dumnezeu să o aducă pe Ecaterina la starea de conștiență și apoi la însănătoșire!

Haideți să ne rugăm cu toții mai departe pentru Eca si pentru părinții ei, care stau cu ea de la 5:00 dimineața până la 22:00 pentru stimularea ei și pentru aducerea ei la atât de importanta stare de conștiență!”, a transmis părintele Ioana pe Facebook.

Ecaterina, fetița preotului Nicolae Dima, transferată în Germania. Micuța  nu s-a mai trezit după operația pe creier | Demamici.ro

Ecaterina are nevoie de sprijinul tuturor

Reamintim că, la începutul lunii noiembrie, Ecaterina, fiica preotului Nicolae Dima, a început să acuze dureri de cap intense. După câteva investigații primare, totul părea că este doar o durere de cap, dar medicii au recomandat totuși și efectuarea unui CT dacă durerea persistă, lucru care așa a fost.

Nici nu a ieșit bine din clinică și deja durerile Ecaterinei erau groaznice. Astfel, părinții au ajuns cu ea la Spitalul Clinic de Copii „Victor Gomoiu” pentru a i se realiza un CT cranian.

Rezultatul CT-ului făcut în grabă avea să vină cu o veste proastă: fetița a fost transportată de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”. CT-ul relevase existența unei tumori localizate în trunchiul cerebral, adică în mijlocul creierului. Tumora a generat blocada cailor lichidiene conducând la o hidrocefalie secundară.

Creierul Ecaterinei era plin de lichid. Nu se mai drena din cauza poziției tumorii, creierul nu se mai oxigena astfel, iar excesul de fluid cefahorahidian crea o presiune mare asupra creierului. Tot sistemul nervos al fetiței era scurtcircuitat, iar funcțiile creierului afectate.

Apoi, Ecaterina a făcut cardio-respirator. După nici 40 de minute, a făcut un al doilea stop cardiac. Ecaterina a rămas în comă, toate funcțiile vitale fiind susținute de aparate. Singura veste bună în această luptă între viață și moarte era că medicii reușiseră montarea drenajului, astfel încât excesul de fluid cefahorahidian acumulat în creier să poată fi evacuat.

A urmat o operație, la mijlocul lunii noiembrie,  în care medicul neuro-chirurg a extras chistul din trunchiul cerebral, fără alte pagube pentru sănătatea Ecaterinei.

Acum, Ecaterina se află, împreună cu părinții ei, la un spital din Germania, pentru recuperare (având nevoie de 200.000 de euro), iar minunile au început să apară una câte una.

Tehnic vorbind, Ecaterina e ieșit din comă, dar ea nu este conștientă de ceea ce este în jurul său. Însă, își recuperează încetul cu încetul simțurile.

Pentru Donații

Persoanele Fizice

în LEI: RO23INGB0000999913157577
Titular cont: Nicolae Dima
în EUR: RO20INGB0000999911593506
Banca: INGB CENTRALA
Moneda: EUR
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU
Titular cont: Nicolae Dima

Persoanele juridice care doresc să doneze sunt rugate să scrie un e-mail la adresa impreunapentruecaterina@gmail.com, pentru a primi informații despre procedura de sponsorizare (deducere fiscală).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel