Categories: Expertul zilei

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep: „Sunt în șoc”. Soția antrenorului francez, suspectată de sabotaj

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep: „Sunt în șoc”. Soția antrenorului francez, suspectată de sabotaj

Într-o postare pe rețelele de socializare, Patrick Mouratoglou, în vârstă de 52 de ani, a oferit o reacție legată de scandalul de dopaj prin care trece Simona Halep.

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep: Sunt în șoc

Antrenorul francez al sportivei românce a recunoscut că trăiește o stare de „șoc” și le-a mulțumit celor care au rămas alături de sportivă.

„Salutări, tuturor. În primul rând, vreau să spun că echipa noastră este în stare de șoc încă de când Simona ne-a informat în legătură cu testul doping de la US Open.

În aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesioniști, nu am întâlnit niciodată o asemenea situație.

Apreciez că mulți dintre oamenii din tenis care au lucrat cu Simona sau care o cunosc personal au vorbit. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că au exprimat puternic, într-un moment atât de important, că Simona este o femeie cu principii, cu valori. Cuvintele lor formează un mesaj puternic, cu care sunt de acord.

De când Simona a fost testată pozitiv, am preferat să rămân tăcut.

Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul.

Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea. Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă.

Am încredere în ea 100%.

Împreună, vom lupta să demonstrăm adevărul”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Facebook.

Soția antrenorului francez, suspectată de sabotaj

Adevărat sau nu, se pare că „amenințările” soției lui Patrick Mouratoglou, încep să prindă contur. Există multe voci care o dau pe Ada Obilu drept suspectă ce și-ar fi dorit s-o saboteze pe tenismena din România.

Încă de când Simona Halep a anunțat că divorțează de Toni Iuruc, după nici un an de căsătorie, presa mondenă specula gradul de alertă al soției antrenorului, căreia nu i-a căzut deloc bine că protejata lui Patrick Mouratoglou vrea să devină o femeie liberă, fără obligații.

Mai mult, Ada Obilu nu era încântată nici de colaborarea profesională dintre cei doi, începută în 2022. Femeia le-ar fi spus prietenelor că va face tot posibilul să o țină cât mai departe pe jucătoarea din România.

Ada Obilu s-a confesat prietenelor și a spus că așteaptă cu nerăbdare o confruntare cu Simona Halep. „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun”, ar fi spus consoarta antrenorului francez.

Femeia a promis că cei doi vor înceta contractul început în luna aprilie. „Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, conform cancan.ro.

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

28 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

59 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică