Sari la conținut

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep: „Sunt în șoc”. Soția antrenorului francez, suspectată de sabotaj

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep: „Sunt în șoc”. Soția antrenorului francez, suspectată de sabotaj

Într-o postare pe rețelele de socializare, Patrick Mouratoglou, în vârstă de 52 de ani, a oferit o reacție legată de scandalul de dopaj prin care trece Simona Halep.

Mouratoglou după mesajul de susţinere postat de Cahill: Toţi cei care o cunosc pe Simona ştiu că ea sigur nu a luat cu intenţie vreo substanţă interzisă

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep: Sunt în șoc

Antrenorul francez al sportivei românce a recunoscut că trăiește o stare de „șoc” și le-a mulțumit celor care au rămas alături de sportivă.

„Salutări, tuturor. În primul rând, vreau să spun că echipa noastră este în stare de șoc încă de când Simona ne-a informat în legătură cu testul doping de la US Open.

În aproape 30 de ani de muncă, în care am lucrat cu sute de sportivi profesioniști, nu am întâlnit niciodată o asemenea situație.

Apreciez că mulți dintre oamenii din tenis care au lucrat cu Simona sau care o cunosc personal au vorbit. Vreau să le mulțumesc acestor oameni pentru că au exprimat puternic, într-un moment atât de important, că Simona este o femeie cu principii, cu valori. Cuvintele lor formează un mesaj puternic, cu care sunt de acord.

De când Simona a fost testată pozitiv, am preferat să rămân tăcut.

Prioritatea mea a fost să-mi canalizez toate energiile pentru a o ajuta și a o susține în demersul de a demonstra adevărul.

Știind-o pe Simona atât de bine, pot să asigur că e un model în ceea ce privește integritatea. Este complet împotriva oricărei forme de doping și știu că nici măcar nu i-a trecut în minte vreodată să ia o substanță interzisă.

Am încredere în ea 100%.

Împreună, vom lupta să demonstrăm adevărul”, a scris Patrick Mouratoglou, pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu text

Soția antrenorului francez, suspectată de sabotaj

Adevărat sau nu, se pare că „amenințările” soției lui Patrick Mouratoglou, încep să prindă contur. Există multe voci care o dau pe Ada Obilu drept suspectă ce și-ar fi dorit s-o saboteze pe tenismena din România.

Încă de când Simona Halep a anunțat că divorțează de Toni Iuruc, după nici un an de căsătorie, presa mondenă specula gradul de alertă al soției antrenorului, căreia nu i-a căzut deloc bine că protejata lui Patrick Mouratoglou vrea să devină o femeie liberă, fără obligații.

Mai mult, Ada Obilu nu era încântată nici de colaborarea profesională dintre cei doi, începută în 2022. Femeia le-ar fi spus prietenelor că va face tot posibilul să o țină cât mai departe pe jucătoarea din România.

Ada Obilu s-a confesat prietenelor și a spus că așteaptă cu nerăbdare o confruntare cu Simona Halep. „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun”, ar fi spus consoarta antrenorului francez.

Femeia a promis că cei doi vor înceta contractul început în luna aprilie. „Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, conform cancan.ro.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: