miercuri, decembrie 7, 2022

Simona Halep, informația momentului! Medicul ei ORL rupe tăcerea: „Dacă ar fi luat Roxadustat avea pericol de tromboză. Am întrebat-o pe Simona ce face cu sticlele de apă în vestiar”.

Apar din ce în ce mai multe informații care fac lumină în scandalul de dopaj al Simonei Halep. Dr. Dana Safta, medic ORL şi doctor în științe medicale, a venit cu o serie de lămuriri despre condiția medicală a jucătoarei de tenis.

Te-ar mai interesa: Incident grav la o școală din România. Șase elevi ...

Într-o intervenție la Antena 3 CNN, dr. Dana Safta, prietenă a jucătoarei de tenis, care i-a fost şi medic personal în trecut, a declarat că este imposibil ca tenismena să se fi dopat cu bună ştiinţă.

Medicul ORL apropiat de Halep dezvăluie ce medicamente ia Simona în fiecare zi: „Am acordul ei să spun: ia 2 pastile”

Simona Halep, informația momentului! Medicul ei ORL rupe tăcerea

Medicul ORL exlude un sabotaj sau o neglijență din partea echipei Simonei Halep: „Neglijență din partea ei și a echipei este exclus, pentru că echipa are tot interesul să o ajute, nu s-o împiedice, nu să o distrugă”.

„Pe Simona o cunosc de ceva ani, legătura noastră a fost medic-pacient în urmă cu 8-9 ani și de aici s-a construit o prietenie, o relație de suflet și o consiliere medicală pe care bineînțeles că am făcut-o pentru că ea a avut încredere în mine, iar eu am fost corectă în ceea ce trebuia să fac pentru ea din punct de vedere medical și ulterior, bineînțeles, ajutând-o să-și depășească starea emoțională cu încredere și tot ce am putut să-i dau ca sprijin moral.

Te-ar mai interesa: Un nou medicament, speranţă în lupta cu Alzheimer...

Cu siguranță eu nu pot să accept nicio clipă ideea că Simona, cu bună știință, a înghițit Roxadustat. Nu este posibil.

Cunoscând-o atât de bine și știind în primul rând cum are grijă de corpul ei și de fiecare dată dorința și când avea o prescripție într-o banală viroză, judecam prescripția ei în funcție de ceea ce lista de la Antidoping ne permitea.

Neglijență din partea ei și a echipei este exclus, pentru că echipa are tot interesul să o ajute, nu s-o împiedice, nu să o distrugă. Deci, această ipoteză eu n-am să pot să o accept niciodată. Am cunoscut această echipă”, a explicat medicul Dana Safta.

Te-ar mai interesa: Șeful Pfizer a refuzat, din nou, audierea privind ...

Ce medicamente lua Simona Halep. „Dacă ar fi luat Roxadustat avea pericol de tromboză”

Dr. dana Safta a dezvăluit care sunt medicamentele pe care jucătoarea de tenis le ia în fiecare zi.

„Fratele Simonei mi-a spus că, în decurs de 6 ani, Simona a făcut 106 teste anti-doping. Pe 21 septembrie a mai făcut un test în România, care a ieșit negativ. Pe 7 octombrie i s-a făcut alt test, tot negativ.

Am acceptul Simonei să vă dezvălui că ea lua zilnic Euthyrox 50mcg și o pastilă anticoncepțională. Intervenția la nas a decurs minunat, dacă ar fi luat Roxadustat avea pericol de tromboză.

Te-ar mai interesa: Zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși! ...

Am întrebat-o pe Simona ce face cu sticlele de apă în vestiar. A zis că întotdeauna le închide și le pune în sacul ei. Acesta nu e introdus în vreo cușetă, dar nici nu ar putea să facă cineva așa ceva… să-i pună ceva în sticlă”, a mai spus medicul ORL Dana Safta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private