Sari la conținut

Reacția lui Toni Iuruc, dupa ce Halep a fost acuzata de dopaj: „Vă spun eu adevărul”

Știrea că Simona Halep a fost prinsă dopată a cutremurat lumea sportului și a creat un val de reacții din partea oamenilor din jurul ei. Fostul ei soț, de care a divorțat recent, nu a rămas indiferent la auzirea acestei vești, punctând că este în stare de șoc, prilej cu care și-a dorit să spună câteva lucruri despre Simona Halep.

Reacția lui Toni Iuric, fostul soț, despre dopajul Simonei Halep

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a fost testată pozitiv la Roxadustat, substanță interzisă care i-a adus o suspendare provizorie. Toni Iuruc a declarat că sportiva nu s-ar fi dopat “nici dacă i-ai fi tăiat mâna” şi că este “bolnavă de corectitudine”.

“Sunt șocat, nu-mi revin de o oră, sunt șocat și iarăși șocat! Nu pot să cred așa ceva. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea! Poți să-i iei orice Simonei, dacă i-ai luat cinstea, corectitudinea, o omori! Nu mai e om! Nu știu ce s-a întâmplat acolo, cu acel test, dar probabil este o greșeală. Simona nu ar fi făcut așa ceva nici dacă i-ai fi tăiat mâna ca să nu mai joace tenis”, a declarat Toni Iuruc pentru Fanatik.

Toni Iuruc: Simona Halep nu ar trișa niciodată

Fostul soț al Simonei Halep a declarat că aceasta nu ar trișa niciodată, pentru că este obsedată să nu greșească. Omul de afaceri a dezvăluit în premieră ceva din viața personală a sportivei. El a spus că Simona nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu este sigilată și ține neapărat să o desigileze cu mâna ei.

„Vă dezvălui ceva în premieră: nu bea niciodată nici măcar apă dacă sticla nu era sigilată. O desigila cu mâna ei, mereu era atentă. Vă mai spun ceva. Nu lua nici măcar o Vitamina C fără să întrebe medicul. Este bolnavă de corectitudine. Nu pot eu să-mi dau cu presupusul ce s-a întâmplat, nu sunt specialist în antidoping, dar vă spun apăsat că Simona nu putea să facă așa ceva! Nu putea să recurgă la așa ceva”, a mai spus Toni Iuruc.

Deși au doar câteva săptămâni de când au divorțat, Toni Iuric a declarat că s-ar fi putut abține de la comentarii, însă nu în acest caz în care este vizibil că i se face o mare nepredptate fostei soții.Toni Iuruc crede că este ceva ce a apărut pe circuitul testului și că niciodată Simona Halep nu ar fi recurs la acest gest.

 

„Undeva este o greșeală… Ceva s-a întâmplat, nu vreau să mă gândesc la altele. Nu contează că ne-am despărțit, adevărul este unul singur: Simona este un om crescut cu o morală și cu o datorie pentru adevăr, principii pe care nu le-ar abandona niciodată, pentru nimic în lume.

Vorbesc acum de tenismena Simona Halep, de sportivul Simona Halep, pentru care, repet, cinstea e mai presus decât orice. Îmi pare foarte rău, sunt șocat, mi-e foarte greu să-mi revin și să-mi găsesc cuvintele. Vreau doar să fie puternică și adevărul să iasă la iveală.

Pur și simplu, refuz să cred că Simona ar face așa ceva. Tot ce a câștigat a câștigat prin muncă și prin sacrificii. Nu e posibil așa ceva, e ceva ce a apărut pe circuitul testului, pe care nu-l înțeleg”, a declarat Toni Iuruc

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel