miercuri, martie 29, 2023

Veste minunată pentru Pepe! Va deveni tată pentru a treia oară.

Pepe a oferit fanilor săi cel mai frumos mărțișor, chiar de 1 martie. În timpul unui concert, organizat chiar de Ziua Mărțișorului, cântărețul a făcut marele anunț în fața publicului.

Vedeta Antenei 1 urmează să devină tată pentru a treia oară. Iubita sa, Yasmina Ody, este însărcinată în luna a șaptea.

Cum arată relația lui Pepe cu cele două fiice ale sale după divorț: „Iubirea există, iubirea îți dă speranță.” - WOWBiz

Veste minunată pentru Pepe! Va deveni tată pentru a treia oară

În timpul concertului, latino lover-ul în vârstă de 42 de ani a anunțat că va fi tată de baiat, el având încă două fetițe, pe Maria și pe Rosa, din căsnicia cu Raluca Pastramă. Deși a ținut totul ascuns până acum, acesta a mărturisit că familia a știut încă de la început că va mai avea un copil.

Te-ar mai interesa: Test rapid care îți arată gradul de lăsare al sâni...

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…)

Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a spus Pepe în timpul concertului, potrivit spynews.ro.

Yasmina Ody, în vârstă de 26 de ani, a urmărit momentul în care partenerul ei a anunțat că urmează să devină tată pentru a treia oară.

Aceasta s-a lăsat copleșită de emoții și a început să plângă, de fericire, bineînțeles.

Pepe și Yasmina sunt împreună de mai bine de un an de zile, iar relația lor a trecut la un alt nivel, după vestea că vor deveni părinți în scurt timp. Cei doi și-au asumat relația încă de la început, iar tânăra a fost primită cu brațele deschise în familia artistului.

Te-ar mai interesa: Remedii pentru durerile de spate: schimbați aceste...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private