Sari la conținut

Un medic român avertizează în legătură cu un fruct de sezon: ”E toxic. Ne otrăvim copiii!”

sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
efecte nocive posibile

Pepene roșu toxic. Dr. Adina Alberts a măsurat nivelul de nitrați dintr-un pepene roșu cumpărat din piață și a descoperit că este de 10 ori mai mare decât limita admisă.

Pepene roșu toxic. ”SEMNAL DE ALARMĂ! Este strigător la cer!
Priviți, vă rog, cât de toxic este acest pepene roșu!!! Nivelul de nitrați este de 10 ori mai mare decât limita maximă admisă!
Oameni buni, nu mai trebuie să tolerăm așa ceva. Ne otrăvim copiii cu mâna noastră pentru că nu știm ce le dăm să mănânce! Și pentru că societatea nu ne permite să aflăm și să ne măsurăm toxinele din hrana zilnică.
Este nevoie, mai mult decât oricând, ca în piețele noastre să existe puncte de lucru ale unui laborator performant, astfel ca orice cetățean care este preocupat de propria-i sănătate, să aibă posibilitatea să își testeze legumele și fructele pe care le cumpără. Iar la nivel de Primărie, să existe preocuparea ca periodic mărfurile din piețele agroalimentare să fie supuse testelor de toxicitate,” a scris medicul pe pagina de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel