Sunt considerate sănătoase și medicii recomandă să le consumați zilnic, însă potrivit unui studiu, fructele și legumele sunt responsabile de îmbolnăvirea mai multor persoane decât orice alt aliment.
După ce au analizat mai multe cazuri de îmbolnăviri și spitalizări din cauza alimentației, în perioada 1998-2008, experții au ajuns la concluzia că 46% dintre aceste cazuri erau cauzate de alimente sănătopase, precum fructele și legumele.
Legumele cu frunze verzi au fost responsabile de îmbolnăvirea celor mai multe persoane, în timp ce din cauza lactalelor au ajuns la spital cei mai mulți oameni.
Legumele cu frunze verzi sunt surse excelente de vitamine K si C. Însă ele cresc aproape de pământ și cum sunt moi și suculente atrag o mulțime de insecte. Iar fermierii, în dorința de a scăpa de ele, folosesc pesticide din plin. De asemenea, aceste legume pot fi contaminate cu bacteria E.coli care poate cauza mari probleme gastrointestinale sau chiar moartea.
Vinul își are rădăcinile în Mesopotamia antică, cu aproximativ 6.000 de ani în urmă. Sumerienii…
Previziunile horoscopului chinezesc pentru începutul celei de-a cincea luni a anului anunță niște zile pline…
Paștele este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin. În timp ce mulți…
Ouăle ar putea fi contaminate cu bacterii periculoase, cum ar fi Salmonella, care poate provoca…
Părintele Vasile Ioana a amintit despre importanța Prohodului Domnului, o slujbă la care credincioșii participă…
Ce trebuie să ai în portofel în noaptea de Înviere. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit…