Sari la conținut

Persoanele care au acest număr în anul de naștere se bucură de o inteligență peste medie. Te aflii printre norocoși?

numerologie
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
numerologie

Așa cum spunea Shakespeare în comedia sa romantică „Cum vă place”: „Nebunul se crede înțelept, dar înțeleptul știe că este un prost.”

Cu alte cuvinte, oamenii inteligenți își subestimează adesea puterea creierului. Însă, numerologia vine acum în ajutor. Descoperă ce trăsături se ascund în  numărul din anul nașterii.

0 – 1. Metal

Dacă v-ați născut într-un an a cărui denumire numerică se termină cu 0 sau 1 (de exemplu, 1981, 2000), probabil că sunteți puternic și stabil din fire.

Metalul este cunoscut ca fiind dur, maleabil și ductil – și tu ai aceste calități.

Persoanele născute în acest an sunt energice, cu spirit liber și capabile să se adapteze rapid la orice circumstanțe. Sunt incredibil de ambițioase, dar în același timp fidele valorilor lor de viață. De asemenea, preferă să fie cei mai buni, indiferent de ceea ce fac.

2 – 3. Apă

Simbolul persoanelor născute într-un an care se termină în 2 sau 3 (1972, 1983, 2002) este apa. Ea își înzestrează reprezentanții cu calități extraordinare.

De exemplu, persoanele născute în acești ani sunt incredibil de creative și imaginative. În același timp, ei sunt capabili să dea dovadă de compasiune, folosindu-și adesea resursele pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie. Apropo, aceste persoane sunt incredibil de ingenioase și pot găsi o cale de ieșire din aproape orice situație, susține numerologul.

numerologie
sursa foto arhiva doctorul zilei

Apa nu poate stagna, ea este mereu în mișcare. Același lucru este valabil și pentru persoanele al căror an de naștere conține 2 sau 3 ca ultimă cifră. Ei sunt în mod constant implicați în asta și în aia, sunt interesați de informații din domenii absolut diferite, au o mulțime de abilități.

În ceea ce privește dezavantajele, persoanele din Apa au adesea tendința de a se opri asupra unor fleacuri – pot experimenta din nou și din nou un eșec minor, în timp ce nu observă propriul lor succes global.

4 – 5. Lemn

Copacul a fost întotdeauna un simbol al înțelepciunii. Merită să ne amintim că vechii druizi își primeau cunoștințele, izolându-se în crânguri de pădure pustii?

Persoanele care s-au născut într-un an care se termină în 4 sau 5 (1974, 1995) se află sub influența Arborelui. Aceste persoane sunt incredibil de educate și experimentate, percepând și înțelegând totul la un nivel aproape intuitiv. Mai mult decât atât, ei sunt cei la care oamenii apelează atunci când cer sfaturi sau caută o soluție la o problemă.

Persoanele născute sub simbolul copacului sunt întotdeauna gata să își ofere ajutorul.

6-7. Foc

Persoanele născute în anul care se termină în 6 sau 7 (1996, 1976 etc.) se află toată viața sub influența focului, iar acesta este cunoscut ca fiind un element puternic. Ele sunt incredibil de pasionale, sexy și pline de farmec.

Astfel de personalități atrag fani chiar și la bătrânețe – oamenii zboară la ei ca moliile la flacără, pentru că ei sunt flacăra. Incredibil de atrăgătoare, ele își păstrează întotdeauna și pretutindeni vivacitatea spiritului.

Știu cum să se distreze,  iar în pat sunt capabile să facă minuni. Iar persoanele născute în acești ani, au mereu grijă de rude, prieteni, iubiți.

În ceea ce privește calitățile negative, uneori personalitățile înflăcărate sunt prea impulsive și chiar nesăbuite – motivele acțiunilor lor nu le este dat să înțeleagă nu toată lumea.

8 – 9. Pământ

Persoanele născute într-un an a cărui denumire numerică se termină în 8 sau 9 (de exemplu, 1968, 1989 etc.) sunt cele mai stabile, la fel ca și Pământul, sub a cărui influență se află.

Personalitățile de Pământ sunt incredibil de răbdătoare și prudente. Ele sunt prieteni și tovarăși de încredere, întotdeauna gata să ofere ajutor și sprijin. Și sunt, de asemenea, incredibil de loiali și percep dureros orice nedreptate.

Reprezentanții Pământului sunt foarte logici, pragmatici și altruiști. De aceea, ei fac față perfect oricărei lucrări, învață rapid și fiecare dintre eforturile lor cu o atenție corespunzătoare devine un succes.

Minusurile, bineînțeles, sunt de asemenea disponibile. Acești oameni au probleme cu încrederea, ceea ce provoacă tendința și dorința lor de a controla pe toată lumea și totul – oamenii din jur uneori îi irită.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel