joi, august 11, 2022

O cântăreaţa celebră, recunoscută pentru formele sale suple, a ieşit la masă cu iubitul ei, însă nu a mai încântat fanii cu un aspect fizic tonifiat.

Chiar dacă a pierdut lupta cu kilogramele în plus, Mariah Carey nu renunţă la hainele mulate, obţinând la final ţinute total nepotrivite pentru ieşirile sale în public.

Pictured: Mariah Carey, Bryan Tanaka
BACKGRID USA 22 SEPTEMBER 2017

Artista a fost surprinsă în acest weekend în timp ce ieşea de la un restaurant din Los Angeles alături de iubitul ei, Bryan Tanaka, în vârstă de 34 de ani. Cei doi au luat masa la „Gracias Madre”, un restaurant cu specific mexican din L.A.

Te-ar mai interesa: 10 rețele unde vă puteți testa gratuit pentru canc...


Pictured: Mariah Carey, Bryan Tanaka

Mariah Carey a optat pentru o rochie mulată, din piele, cu o crăpătură imensă de la decolteu până la picior, dintr-un tul transparent, alături de o pereche de pantofi cu toc imens. Bineînţeles, pentru a ajunge la maşină, vedeta a avut nevoie de sprijinul iubitului său.


Pictured: Mariah Carey, Bryan Tanaka
BACKGRID USA 22 SEPTEMBER 2017

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private