joi, mai 19, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse pilda celor două lumânări.

Vorbeau două lumânări. Una care ardea şi una care nu era aprinsă. Care care nu era aprinsă îi zice celei care ardea: Draga mea soră, mie îmi pare foarte rău de tine.

O să te topeşti şi o să dispari şi ce ai înţeles? Eu stau liniştită, stau culcată, nu mă deranjează nimeni şi nu o să mă piardă nimeni. Te stingi şi nu o să mai exişti.

Te-ar mai interesa: Prof. Rafila: România are toate șansele să ajungă ...

Iar lumânarea care ardea îi răspunde: Eu mi-am găsit sensul vieţii, tu nu ai un sens. Eu am luminat case, suflete, drumuri, am luminat la patul bolnavilor, le-am adus bucurie, şi chiar dacă mă sting pe parcurs îmi dau seama că eu voi trăi mereu pentru că toată lumea îşi va aminti că a ars o lumânare pentru chestia asta ori tu trăieşti fără niciun sens.

Se spune că viaţa este lumină. Dormitul este moarte. Aşa că îţi doresc să nu rămâi aşa, îţi doresc să trăieşti şi să aduci bucurie celorlalţi.

Aşa sunt şi oamenii.

Ne rugăm la Dumnezeu să fie pace, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Dietă Oana Roman. Cum a slăbit 20 de kilograme: Oa...

pe bază de usturoi

Leac ideal împotriva îmbătrânirii

Am pregătit un leac, mai degrabă un sfat. Un ceai cu levănţică. Să ne facem un tabiet de o săptămână pe lună. La începutul sau la sfârşitul lunii, acea săptămână din lună, să bem câte o cană de ceai, un pahar.

Punem o linguriţă de plantă la un pahar de apă, se toarnă, se lasă să se răcorească. În momentul când s-a răcorit îl putem bea, cu înghiţituri mici. Cu 30-40 de minute înainte de masă, dimineaţa.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței se extinde cu repeziciune în Euro...

Va face minuni în corpul nostru pentru că este în primul rând pentru sistemul nervos şi este împotriva îmbătrânirii.

Ne ajută la întinerirea organismului, prelungirea vieţii organelor noastre.

Acestă băutură face minuni pentru corpul tău.

Tot ce înseamnă plante mirositoare sunt special pentru sistemul nervos. Toate plantele cu aromă sunt nemaipomenite. Inclusiv ceaiul de coji de lămâie sau portocale.

Te-ar mai interesa: Știați că vă puteți reduce riscul de cancer? Metod...

Totuşi, e bine să le opărim, să le spălăm cu detergent şi apă oxigenată. Să punem apă oxigenată în apa cu care spălăm fuctele şi legumele pentru că va scoate tot ce înseamnă mizerie pe coaja de portocală, de lămâie.

Ceaiul de levănţică să îl bem cu înghiţituri mici (aproximativ 150 de grame) cu 30-40 de minute înainte de masă. E împotriva îmbătrânirii, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: 6 tehnici utile în cazul atacurilor de panică...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private