vineri, august 19, 2022

Pisica scade riscul de infarct cu 40% și ne scapă de boli. Micuțele patrupede simpatice și ușor de îngrijit sunt și vindecători. Iată cât ne ajută pisicuțele

Studii științifice citate de consciouscat.net au demonstrat că pisica ne poate vindeca de anumite afecțiuni. Care este explicația? Ei bine, pisica toarce cu vibrații cunoscute ca vindecătoare de boli.

Posesorii de pisici sunt mai sănătoși decât cei care nu au pisică, arată mai multe studii.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

Așadar, dacă ai o pisică, animalul știe exact unde te doare și îți va veni în ajutor. Iar dacă nu ai încă o pisică, este timpul să adopți una. Iată cât de benefice sunt aceste micuțe patrupede simpatice.

Scade riscul de infarct

Pisica îți scade riscul de infarct cu 40%. Iar de acest avantaj se bucură toți membrii familiei posesorului, cu condiția să locuiască în aceeași casă.

Chiar și prietenii posesorului și cei care vin des în vizită au un risc de infarct mai mic, cu 32 până la 39%. Când mergi la un prieten ce are pisici, ia una în brațe. Dacă vrei, poți s-o și mângâi. Când ai să pleci te vei simți mult mai bine.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

De asemenea, torsul pisicii scade simptomele de dispnee (jenă respiratorie/efort de respirație), afecțiune extrem de gravă, apărută din cauza funcționării defectuase a TIROIDEI (în general în hipotiroidie, dar și în hipertiroidie).

Dispneea este periculoasă mai ales pentru creier – aportul de oxigen este redus și mulți neuroni se sufocă și mor. Pierderea de neuroni duce la grave pierderi de memorie și apariția timpurie a demenței senile-boala ALZHEIMER.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Ricotta e urdă, mozarella e cașcaval. C...

De ce sunt recomandate persoanelor în vârstă

Frecvențele emise de pisică, între 20 și 50 de Hz, ajută la vindecarea rapidă a fracturilor. De aceea se recomandă persoanelor mai în vârstă, care sunt mai predispuși la fracturi greu vindecabile (în special la fractura de șold), să țină pe lângă casă o pisică.

Simpla mângâiere a unei pisici, măcar de două ori pe zi, duce la fixarea mai bună a calciului în oase, deci la o rezistență mai mare la posibile fracturi.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

De altfel, pisica îl ajută pe stăpânul său, prin simpla prezență în apropiere, să-și vindece mai repede (cu circa 40%) oasele și tendoanele (în special tendonul lui Ahile) rupte în diverse accidente.

Posesorii de pisici se vindecă mai repede, cu aproape 50%, de orice boală, față de cetățenii fără pisici. Deci, dacă vrei să-ți vindeci mai repede TIROIDA, adoptă o pisică.

Pisica este un adevărat leac împotriva depresiei

Pixabay
Pixabay

Cei care au pisici nu suferă, aproape niciodată, de DEPRESIE. Iar depresia, așa cum știm, este una dintre principalele cauze ale îmbolnăvirii TIROIDEI.

Te-ar mai interesa: Metoda egipteană: secretul care te ajută să dormi ...

Depresia este o boală devastatoare ce poate îmbolnăvi toate organele corpului. Iar TIROIDA este prima victimă.

Incredibil, dar adevărat, pisica îl semnalizează pe stăpân că are o afecțiune într-o zonă a corpului. Astfel, dacă stai întins pe spate și pisica ți se așează la cap înseamnă că ai probleme la creier.

Dacă se așează pe un picior ai varice și probleme de circulația sângelui la acel picior. Iar dacă ți se așează pe gât, sau lângă gât, sigur TIROIDA nu funcționează cum trebuie.

Pisica semnalează, de fapt, că ai aura energetică spartă și că ești ori bolnav, ori pe cale de a te îmbolnăvi. Așa că ia măsuri de vindecare, notează suntsanatos.ro.

Așadar, iată cât de bună este o pisică la casa omului și nici nu se întreține greu. Plus că pisica stă și singură acasă, nu trebuie scoasă afară, ca în cazul câinelui.

Și nici nu costă o avere hrana și ce mai are ea nevoie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private