luni, iunie 21, 2021

Planeta Marte și-a început mersul în Berbec și va face acel careu cu Mercur în casa a 12-a, iar nativii unei zodii vor fi afectați toată săptămâna, potrivit astrologului Daniela Simulescu. Cum va fi

afectată o zodie? „Stați tot timpul pe jar că nu ați făcut bine, că nu ați zis bine, că deși ați prins șansa cu ambele mâini, când în sfârșit ați prins-o, la serviciu, acasă…”

Toată săptămâna îi întrebați e toți: ce să fac, cum să dreg?!

„Dragii mei, la serviciu, ați făcut niște eforturi, în sfârșit încep sa dea roade, dar nu vă așteptați să se petreacă pe repede înainte. Vine Marte în Berbec, care face acel careu cu Mercur în casa a 12-a și stați tot timpul pe jar că nu ați făcut bine, că nu ați zis bine, că deși ați prins șansa cu ambele mâini, când în sfârșit ați prins-o, la serviciu,

acasă, o aveți în fața voastră, dar exact când o prindeți nu mai știți ce să faceți cu ea. Vă place, vă atrage, v-ați dorit-o foarte mult, ați visat la ea, e acolo și ce să vezi… parcă în partea cealaltă a început să meargă bine și nu mai sunteți la fel de siguri. Și toată săptămâna îi întrebați e toți: ce să fac, cum să dreg?!”, le spune Daniela Simulescu nativilor din zodia Leu sau celor cu ascendentul în Leu.

Sunteți răsfirați. Eu aș spune ca săptămâna aceasta să dormiți cât puteți de mult

„Mercurul în casa a 12-a, combătut de minunatul Marte, vă face să nu aveți încredere. Voi

considerați că meritați acea șansă și că aveți toate calitățile necesare, dar când primiți șansa, în primă fază vă lăsați doborâți. Ca și cum ați fost pe modul adrenalină până a venit șansa și când a venit, nu mai puteți, sunteți răsfirați. Eu aș spune ca săptămâna aceasta să dormiți cât puteți de mult. Cu Mercur retrograd, ar trebui să notați ce visați pentru că nimic nu este întâmplător, iar ce visați acum își are rostul”, a completat astrologul.

Ultimele stiri

Parteneri