Sari la conținut

Planta care aduce noroc în casa ta. Atrage abundență și bogăție

noroc
Imagine creată cu AI

Recurgem la înțelepciunea Feng Shui pentru a vă dezvălui care este planta puternică pe care ar trebui săo e aveți în casă, la birou sau în afaceri, dacă doriți să vă aducă noroc.

Feng Shui folosește diverse elemente pentru a echilibra energiile pozitive și a promova prosperitatea în casă. Unul dintre cele mai puternice simboluri pentru a atrage abundența este dafinul, o plantă cu o semnificație specială în diferite culturi de-a lungul istoriei. Află unde să o plasezi în casa ta!

CELE MAI BUNE locuri în care să aveți dafin ca atrageți abundența

Ușa de la intrare

Ușa din față este considerată a fi gura prin care vibrațiile intră în casă. Plasarea unei ramuri proaspete de dafin în cadrul ușii poate atrage energie pozitivă și abundență atunci când oamenii intră în spațiul tău.

Zona de lucru

Dacă aveți un birou sau o zonă de lucru, așezați un ornament din frunze de dafin în această zonă. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea concentrării și la atragerea oportunităților financiare, încurajând productivitatea și succesul în demersurile tale.

Zona unde luați masa

Așezarea frunzelor de dafin într-o vază decorativă în centrul mesei de sufragerie creează o atmosferă confortabilă și atrage prosperitatea în timpul meselor. De asemenea, a fost asociat cu sărbătoarea, ceea ce îl face un accesoriu ideal pentru spațiul în care se împart mesele în familie.

Feng Shui este o practică complementară care urmărește să armonizeze energia din spații, dar nu înlocuiește luarea unor decizii și acțiuni concrete pentru a vă atinge obiectivele financiare. Amplasarea laurului în punctele cheie din locuința dumneavoastră este un instrument simbolic pentru a atrage abundența.

Planta care atrage bunăstarea

Lidia Fecioru a explicat în cadrul emisiunii Advăruri Ascunse care este planta care nu ar trebui să îți lipsească din locuință.

„Florile se dăruiesc fără niciun motiv. De pildă, bambusul este foarte bun, pentru că atrage bucuria, prosperitatea şi oferă protecţie şi noroc. Ceea ce înseamnă că vor creşte şansele care dorinţele să se îndeplineasă. Este bine să ne cumpărăm această plantă. Oferă ajutor în dezvoltarea personală şi spirituală. Această plantă poate fi pusă oriunde în casă”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel