Sari la conținut

Planta care îți aduce noroc în bani și dragoste

plante

Această plantă aduce noroc în dragoste. Lidia Fecioru spune că această flore trebuie ținută în casă dava vrei să îți găsești sufletul pereche.

Despre această plantă, Lidia Fecioru spune că este bine să ne-o ofere cineva cadou, asta dacă vrem liniște și armonie în casă.

„Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă.

Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare.

Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani.”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Citeste si:
bioenergoterapeut
FOTO: WOWBIZ

Leac care ajută la curățarea și punerea în funcțiune a sistemului limfatic

Consumă acest sirop pe stomacul gol. Lidia Fecioru a prezentat un leac miraculos care ajută la curățarea și punerea în funcțiune a sistemului limfatic.

„Se ia o lingură de bucătărie de sirop de lemn dulce. Și se amestecă într-un pahar cu apă ușor călduță, nu fierbinte.

Se bea pe stomacul gol. La prânz, înainte de masă, cu o ora jumate, sau seară înainte de masă, sau înainte de somn.

Ajută foarte mult la curățarea și punerea în funcțiune a sistemului limfatic. E foarte bun. Sirop de lemn dulce.

De obicei se face cam 14 zile. O zi – două avem o senzație de reținere de lichide în corp. Dar după aceea va da drumul, inclusiv nasul ne va curge. Sistemul limfatic începe să funcționeze foarte bine.

Putem mestecam inclusiv o bucățică de rădăcina de lemn dulce, și să înghițim, pentru că ne ajută la tot ce înseamnă probleme ale stomacului.

Găsim la plafar ceai sau praf”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.