Sari la conținut

Planta-minune care distruge 98% din celulele canceroase în doar 16 ore. Se găsește și la noi în țară

Specialiştii au căutat constant un leac care să vindece cancerul şi iată că acum au descoperit o plantă minune chiar la noi în ţară. Potrivit unui studiu realizat de specialiştii de la „Life Science”, aceasta are capacitatea de a elimina până la 98% din celulele responsabile de dezvoltarea cancerului în oganism. Totul se întâmplă în doar 16 ore.

Atemisia Annua, în traducere peliniţă, cunoscută oamenilor şi sub denumirea de pelin dulce, are capacitatea de a distruge celulele canceroase existente în organism dacă este administrată în combinaţie cu fierul.

Studiul publicat în „Life Science” a dezvăluit şi faptul că în trecut substanţa activă din peliniţă şi anume artemisinina a fost folosită cu succes în tratarea diverselor maladii. Modalitatea de acţionare asupra celulelor fiind aceea că fierul reuşeste să fie asimilat de celulele bolave prin intermediul receptorilor de transferină, care ajută la procesul de separare celulară. Inclusiv celulele sanătoase din organism beneficiază de avantajele fierului.

Conform studiilor şi experimentelor deja efectuate pe această temă s-a ajuns la concluzia că această combinaţie a fierului cu substanţa activă a peliniţei ajută la combaterea acestei teribile boli.

Artemisinina a fost izolată pentru prima dată în anul 1972 de doi savanţi de origine chineză, de la Uiversitatea din Washington. Atunci a fost folosită pentru a combate malaria apărută în timpul războiului din Vietnam. Astfel artemisinina a devenit cunoscută pentru capacităţile sale de a trata malaria dar şi pentru că este eficientă în lupta tulpinei de Plasmodium care este foarte rezistentă la medicamente. A fost testată pe 55 de tipuri de celule caceroase şi s-a observat astfel că are efecte extrem de benefice asupra leucemiei, cancerului de colon, pancreas, prostată, cancer de piele, rinichi şi chiar tumori cerebrale.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel