miercuri, martie 22, 2023

Planta pe care nu trebuie să o ții în casă. Numerologul Mihai Voropchievici va explica ce trebuie sa faceti ca sa atrageti energia benefica in casa.

In cadrul emisiunii ‘Adevaruri Ascunse’ de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre puterea cristalelor.

Unele cristale, tinute prin casa, au rol benefic si alunga cosmarurile, fricile si anxietatile.

Obsidianul, de exemplu, acționează ca un burete negru care absoarbe tot ceea ce nu este pozitiv, informeaza DcNews.

Te-ar mai interesa: Planta care reduce semnificativ nivelul zahărului ...

Tot ce e cu țepi nu țineți în casă, cu excepția cactusului

NU ține această PLANTĂ în casă. „Eu am vreo cinci piramide. Am și de jad, de opal. Am și obsidian care elimină energiile negative. Poți face o combinație cu plante. Tot ce e cu țepi nu țineți în casă, cu excepția cactusului. Cactusul este cel mai mare acumulator de energii negative”, a spus Mihai Voropchievici.

plante

Ritual pentru a scăpa de boli

Lidia Fecioru și Voropchievici au prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse un ritual folosit încă din vechime, despre care se spune că te scapă de afecțiuni într-un mod miraculos.

„E un ritual pentru a scăpa de boli într-un fel foarte interesant – e o chestie foarte-foarte veche. Se ia o funie, e bine să fie din cânepă, să fie subțirică. Ne trebuie o ață singură pe care să o punem unde avem noi o boală mai gravă: o tumoră, un ficat mai inflamat. Trebuie să fie o afecțiune mai serioasă, nu niște negi sau coșuri pe față.

Te-ar mai interesa: Semne ale deficitului de vitamine pe care TREBUIE ...

Faci acest lucru când e Luna în scădere

Și o lipim de locul acela și începem să o înnodăm – și înnodăm câte un nod. Și la fiecare nod spunem: „Dezleg sănătatea, îmi leg boala/ Dezleg sănătatea, îmi leg boala…” – de 7 ori. :Și la sfârșit spui amin.

Faci acest lucru când e Luna în scădere și îngropi funia undeva, dar trebuie să fie obligatoriu peste o intersecție de drumuri, adică să traversezi cumva o intersecție de drumuri.

Te-ar mai interesa: Tratament revoluţionar pentru pacienţii cu leucemi...

E bine ca funia să fie îngropată undeva

Ritualul care te scapă de boli! Când pleci de acolo nu trebuie să vorbești cu nimeni și nici să nu te uiți înapoi. Așa îți vei lăsa boala undeva. Ritualul acesta îl puteți face iarna, îngropați funia într-un ghiveci și ghiveciul îl duceți undeva peste un drum. E bine ca funia să fie îngropată undeva unde să nu o găsească cineva și să o ia. În felul acesta nu faci rău nimănui, pentru că știm că astfel de lucruri se pot transmite”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Raport medical îngrijorător: acest tip de pește cr...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private