duminică, ianuarie 29, 2023

Planta aceasta poate face minuni pentru bărbați. Este folosită de sute de ani ca remediu în diferite afecțiuni, dar are o proprietate foarte importantă: se spune că poate vindeca impotența.

O plantă, considerată afrodisiacă, vindecă numeroase afecţiuni, printre care sterilitatea. Damiana (Turnera diffusa) este un arbust cu flori mici şi parfumate, având mirosul asemănător cu al muşeţelului.

Te-ar mai interesa: Test psihologic: tu ce ai văzut prima dată în imag...

Planta a fost utilizată de sute de ani în  tratamentul pentru sterilitate, impotenţă, diabet, astm bronşic, infecţii ale vezicii urinare şi problemele respiratorii, după cum nota nu demult Digherbs. Sub formă de ceai, capsule, sau tinctură, Damiana îşi demonstrează din ce în ce mai mult calităţile. Planta mai este recomandată şi pentru anxietate, depresie, tulburări ale ciclului menstrual, dureri de cap şi probleme cu tenul, precum acnee sau eczeme. Unii dintre specialişti spun că este bună şi pentru tratarea alcoolismului, anorexiei, diabetului zaharat şi paraliziei.

Te-ar mai interesa: Prof. Vlad Ciurea: Efectele miraculoase asupra org...

Descoperită în nordul Americii Centrale şi în Africa, această plantă conţine alcaloide, care stimulează sistemul nervos şi organele sexuale, accelerând ritmul circulaţiei sanguine. După cum subliniază specialiştii, Damiana a devenit în  zilele noastre cel mai popular stimulent sexual în Mexic, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, ei administrând-o ca… lichior, mexicanii fiind maeştri în a fabrica o astfel de băutură. Conform specialiştilor, stabilirea dozei de damiană, optimă pentru fiecare persoană, depinde de anumiţi factori, cum ar fi: vârsta, starea generală de sănătate şi existenţa unor condiţii medicale. În plus, trebuie să ţineti cont de faptul că în cazul tratamentelor pe bază de plante medicinale, respectarea cu stricţe a dozelor recomandate este vitală.

Te-ar mai interesa: 6 alimente din raftul din bucătărie care pot ajuta...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private