Sari la conținut

Plantele care îți dau putere. „Afrodisiacul mayașilor”, recomandat pentru bărbații cu probleme erectile

frecventa

Plantele care îți dau putere. „Afrodisiacul mayașilor”, recomandat pentru bărbații cu probleme erectile.

Unele dintre plantele medicinale cel mai des utilizate în cultura diverselor popoare sunt cele care stimuleaza apetitul erotic. Fitoterapeuții au descoperit că  ovăzul lăptos este un bun tonic sexual pentru bărbații cu probleme erectile. Această combinație, însă, trebuie consumată în combinație cu un extract din frunze de urzică (Urtica dioica) și de damiană (Turnera Difusa). Acestui amestec i se mai spune și „afrodiziacul maiașilor”,

„Afrodisiacul mayașilor”. Ovăzul

Ovăzul este o cereală care are numeroase proprietăți nutritive și tonice. Terciul de ovăz este ușor de digerat datorită fibrelor, hrănitor, iar în combinație cu alte plante medicinale poate ajuta la tratarea diverselor afecțiuni.

Fitoterapeuții recomandă vârfurile verzi și lăptoase, renumite pentru efectul lor emolient asupra sistemului nervos, dar și tulpinile care conțin dioxid de siliciu și alte minerale esențiale pentru oase, dinți, unghii și păr sănătos, conform  Este o bogată sursă de calciu în timpul sarcinii și al menopauzei și oferă un plus de energie organismului.

„Afrodisiacul mayașilor”. Damiana

Aceasta plantă conține alcaloizi care stimulează organele sexuale și sistemul nervos, acționând ca un catalizator al circulației sanguine. Damiana este faimoasă pentru efectele ei de reglare a ciclului menstrual și de ameliorare a dezechilibrelor hormonale.

Folosită tradițional de mayași, această plantă este un afrodisiac eficient. În același timp, este și un tonic general, care poate îmbunătăți starea de spirit a unei persoane. De asemenea, damiana poate vindeca impotența la bărbați și poate ameliora frigiditatea la femei.

„Afrodisiacul mayașilor”. Extract din frunze de urzică

Urzica crește disponibilitatea sangvină a testosteronului, ceea ce duce la creșterea dorinței sexuale. Prostata, de asemenea, beneficiază de urzică. În Germania, urzica și rădăcina de urzică este folosita ca tratament pentru hiperplaziei benigne de prostată (marirea prostatei) și adenoamele de prostată timp de decenii.

Într-un studiu chinezesc, ovăzul verde combinat cu urzica (luate sub forma de pulbere cu apă sau suc de plante verzi) au proprietati afrodisiace, stimulând procreerea.

Studiile făcute de cercetătorii de la Facultatea de Medicină a Universității Northwestern Ohio au dovedit că amestecul de urzică cu ovăz a ajutat bărbații cu disfuncții sexuale să obțină și să mențină erecția. Nivelul de hormoni din sânge al acestor bărbați a crescut semnificativ.

  • Terciul de ovăz ajută la diminuarea simptomelor sclerozei multiple prin reducerea oboselii, îmbunătățirea funcțiilor nervoase, întărirea mușchilor și este bun pentru inimă.
  • Pentru persoanele aflate în convalescență, terciul de ovăz reprezintă o sursă hrănitoare, calmantă și vindecătoare, datorită proprietăților antiinflamatoare pe care le are.
  • De asemenea, este un remediu recunoscut și pentru afecțiunile pielii, precum iritații sau diverse mâncărimi. Se recomandă o baie caldă în care ați pus făină de ovăz. Va calma iritațiile pielii și va ajuta la vindecarea acesteia, hidratând în același timp pielea uscată și crăpată, spun specialiștii.
  • Pentru arsurile solare. este recomandată o loțiune calmantă, din făină de ovăz. Cerealele de ovăz, amestecate cu lapte, se aplică pe afecțiune.
  • Terciul de ovăz poate constitui este, de asemenea, un mic dejun sănătos. În combinație cu niște fructe uscate, vă asigură doza de energie timp de câteva ore.
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: