luni, aprilie 19, 2021

Pleacă de la pupitrul știrilor cea mai îndrăgită prezentatoare. După 17 ani la Antena 1, Andreea Berecleanu a anunțat că părăsește postul, într-o postare pe Facebook. În locul ei va reveni, potrivit Pagina de Media,

Alessandra Stoicescu.

Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani.

Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta!

Potrivit Pagina de Media, Alessandra Stoicescu va reveni la pupitrul „Observatorului” de la ora 19.00.

Acum câteva zile, o altă postare de pe

pagina de Facebook a Andreei Berecleanu anunța intenția de a pleca. Vorbea de verticalitate și despre faptul că vrea să se înconjoare de oameni asemenea ei, care nu acceptă compromisul.

”Pe scaun sau in picioare, ce mai conteaza atunci cand coloana ramane tot dreapta?😉Caci verticalitatea este o calitate pe care o pretuiesc si pe care o port in mine de multe generatii. Compromisul este o notiune straina de mine si de apropiatii mei. Cine se aseamana, se aduna. Voi, dragii mei, ce ati facut atunci cand ati fost in situatii mai delicate? Ati actionat radical, ati fost flexibili, ati lasat

de la voi, chiar si impotriva principiilor voastre? Astept raspunsuri sincere, este o pagina pentru prieteni,” scria Andreea, pe 12 februarie.

Ultimele stiri

Parteneri