sâmbătă, iulie 24, 2021

Polidinul va fi folosit în tratarea Covid-19? Cel mai cunoscut imunomodulator românesc apare din nou pe piață

Bacteriile care au provocat boala sunt valorificate într-un mod unic. Sunt „omorâte” în laborator și injectate înapoi bolnavului! Autovaccinul poate fi soluția pentru acneea severă, care nu dispare nici cu pastile, nici cu tratamente sofisticate.

Polidin pentru Covid. Recent, directorul Institutului Cantacuzino a arătat că va veni pe piață cu un produs de tip Polidin şi cu un vaccin antigripal, care în prezent sunt în dezvoltare la Institutul Naţional

de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

După părerea mea, fiind un imunomodulator, Polidin ar putea fi un bun adjuvant în tratamentul COVID. Atât formula veche, cât și cea nouă, care e tot un preparat al nostru. Din Iași a pornit acest preparat”, a explicat dr. Sylvia Hoişie, supranumită și „mama Polidin”, pentru că a lucrat în echipa de cercetători ce a dezvoltat acest imunomodulator în anii ’60, a pentru Digi24. 

Medicul a precizat totuși că noul produs, de tip Polidin, va fi produs sub formă de supliment alimentar, cu administrare orală. A fost conceput pentru a se

administra trei luni la rând, câte 10 zile, cu scopul de a preveni „toate răcelile, toate virozele care sunt în timpul toamnei și iarna. Preparatul există și în doze mai mici, pentru copii, de 4 mg, și o doză pentru adulți, de 8 mg. Zece zile la rând, timp de trei luni de zile, se ia o singură capsulă”, a explicat Sylvia Hoișie. Singura condiție este ca această capsulă să fie suficient de rezistentă pentru a nu fi atacată de acidul clorhidric din stomac, astfel încât dizolvarea ei să se facă direct în intestin.

Medicul spune că noul preparat oral ar putea fi pus în producție foarte repede

la Institutul Cantacuzino, pentru că există caietele de lucru și în trei patru-luni se poate face.

 

Ultimele stiri

Parteneri