joi, decembrie 1, 2022

Odată ce Meghan Markle s-a alăturat familiei regale, caracterul ei dificil a făcut-o să se aleagă cu o poreclă ciudată, care este deja cunoscută drept cea mai ciudată din regalitatea britanică.

Socrul ei, regele Charles, a fost cel care i-a oferit-o și, potrivit acestuia, i se potrivește perfect ducesei de Sussex, deoarece reflectă personalitatea ei și cum este să trăiești cu ea.

Se pare că puțini oameni din familia regală o iubesc pe Meghan Markle, pe măsură ce sunt dezvăluite tot mai multe detalii despre înstrăinarea ei de principalii membri ai coroanei britanice. Se știe că Prințul William nu vrea s-o vadă, că Kate Middleton nu a vorbit cu el la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a și că există o relație tensionată cu Camilla Parker.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

La rândul său, regele Charles a păstrat distanța și, deși nu este de acord cu comentariile pe care Meghan și Harry le-au făcut cu Oprah și în alte interviuri, își dorește să aibă o relație cordială; Cu toate acestea, acest lucru nu l-a împiedicat să-i de acesteia o poreclă ciudată.


Porecla pe care Regele Charles i-a dat-o lui Meghan

Expertul regal Katie Nicholl a dezvăluit în cartea sa „The New Royals” că monarhul britanic o numește pe Meghan Markle „tungsten”, referindu-se la un metal dur, gri, oțel; Charles a poreclit-o astfel pe Ducesa de Sussex din cauza durității și rezistenței ei.

Deocamdată, nu se știe dacă monarhul britanic, în vârstă de 73 de ani, se mai referă la Meghan, în vârstă de 41 de ani, drept „tungsten” după ce ea și Harry au renunțat la îndatoririle regale în 2020 și s-au mutat în California, unde locuiesc cu copiii lor. : Archie, 3 ani, și Lilibet, 1. Ceea ce este adevărat este că regele Carol al III-lea consideră că Meghan are „nervi de oțel” și că suportă foarte bine atenția și hărțuirea presei care o înconjoară.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Se știe că angajații Palatului care lucrau cu Meghan Markle când locuia în Anglia au numit-o „Me-Gain”, un joc de cuvinte care se traduce prin „Eu câștig”, a dezvăluit The Sun. De asemenea, se mai spune că ducesa de Sussex a fost numită „showgirl-ul lui Harry” (fata media) sau „ducesă diferită”, așa cum se dezvăluie în cartea „Finding Freedom”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private