duminică, iunie 13, 2021

Potența scade. Pe măsură ce înaintează în viaţa de adult, scade şi performanţa intimă a unui bărbat. De vină este nivelul redus al testosteronului: nu se mai “aprind” atât de repede şi au probleme în a-şi

păstra erecţia.

Mai mult, “durata de viaţă” a unui penis începe să expire după 40 de ani. Conform studiilor, până ating pragul pensionării, doar 30% din bărbaţi mai pot fi consideraţi potenţi.

Potența scade și dimensiunile se reduc

Lungimea penisului nu mai e demult un subiect tabu. Odată cu înaintarea în vârstă însă, este normal ca bărbaţii să sufere o serie de transformări care ţin de mărime, aspect şi performanţă intimă. Toate aceste schimbări produc efecte atât la nivel psihologic, cât şi la nivel fizic. Scăderea stimei de sine, impotenţa ori lărgirea prostatei sunt doar câteva dintre pericolele

care îi pasc pe bărbaţi. Toate pot fi ţinute însă sub control.

Un studiu european realizat în urmă cu câţiva ani arăta că 47% dintre bărbați sunt nemulţumiţi de proporţiile organelor lor genitale. La 30 de ani, penisul unui bărbat normal poate să atingă şi 15 cm, pentru ca până la 70 să se trezească cu numai 12,5 cm.

De vină sunt inflamaţiile arterelor, ce împiedică sângele să ajungă la organ. Cercetările au arătat că, în timp, penisul devine mai puţin sensibil, ceea ce diminuează şansele de a atinge plăcerea.

 

Ultimele stiri

Parteneri