luni, iulie 13, 2020

Tenul fără riduri este visul oricărei femei. Și, în timp ce piața este încărcată cu diverse creme antirid, acestea nu reușesc să dea rezultatele dorite, indiferent de cât de scumpe sunt. Dar nu multe femei știu că un ingredient din casă poate face minuni atât pentru picioare, cât și penru liniile si ridurilede pe față. Acest ingredient se numește vaselină. Uite cum te poate ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără! 

Citește și:

Ridurile apar cel mai frecvent pe pielea uscată, motiv pentru care toți dermatologii recomandă folosirea unei creme pentru a menține pielea hidratată, care este mai puțin predispusă la îmbătrânire. Dar cum împiedică vaselina apariția ridurilor? Aceasta hidratează profund pielea, făcând-o mai suplă și mai elastică.

Vaselina este cel mai recomandat produs pentru riduri. Este adesea folosită ca un balsam pentru buze crăpate și este de asemenea bună pentru ridurile de pe față și de la ochi, deoarece substanțele din compoziție au o greutate moleculară ridicată, care creează o peliculă impenetrabilă pe piele. Continuarea pe elli.ro. 

Parteneri