Categories: Stil de viaţă

Poţi slăbi fără efort cosumând alimente care ard grăsimile

Chiar dacă pare greu de crezut poţi scăpa de kilogramele în plus fără să te înfometezi. Tot ce trebuie să faci este să alegi mâncărurile şi alimentele potrivite. Data viitoare când mergi la cumpărărturi nu uita să adaugi pe listă următoarele alimente care ard rapid grăsimile:

  1. Fasolea: este bogată în fibre şi proteine care te vor ajuta să slăbeşti fără să te infometezi. ,,Proteinele “biciuiesc” metabolismul, pentru utilizarea lor cheltuindu-se cam tot atâta calorii pe cât aduc ele însele,” mai adaugă Corina Zugravu. În plus cercetătorii de la Universitatea din California au descoperit că fasolea conţine un element care suprima natural pofta de mâncare.
  2. Ouăle: cel mai bine este să fie consumate dimineaţa la micul dejun, deoarece sunt bogate în proteine şi menţin senzaţia de saţietate o perioadă îndelngată. Un studiu desfăşurat pe 30 de supraponderali a demonstrat că persoanele care mănâncă 2 ouă dimineaţa cu 2 felii de pâine prajită consumă în următoarele 36 de ore mai puţine calorii decât cele care aleg alt tip de mic dejun
  3. Avocado: este o sursă importantă de grăsimi mononesaturate, care scad colesterolul rău . În plus, avocado conţine L-carnitină, un aminoacid care contribuie la transformarea grăsimilor în energie şi este util înainte de antrenament. Acelaşi fruct este bogat în potasiu, magneziu şi vitamine din grupul B. Acestea previn retenţia lichidelor în ţesuturi, elimină stresul şi îmbunătăţesc metabolismul.
  4. Peştele: a cizii graşi prezenţi în peşte fortifică sistemul imunitar, te ajută să slăbeşti, scăzând pofta de mâncare şi accelerând arderile. Contine foarte putine calorii, dar asigura organismului o mare cantitate de proteine, regland nivelul colesterolului din sange datorita acizilor grasi de tip Omega 3.
  5. Cerealele integrale: e senţiale pentru digestie, cerealele integrale curăţă organismul, în special colonul şi elimină cele mai frecvente afecţiuni digestive, printre care şi balonarea sau constipaţia.

Recent Posts

Medic: Nici cea mai grasă carne nu îți va crește colesterolul dacă o mănânci cu asta

Friptura de miel este vedeta zilei de Paște și este nelipsită de pe mesele românilor…

15 minute ago

„Sfârșitul rasei umane”: Previziunea dramatică a lui Stephen Hawking care se adeverește deja

Stephen Hawking a fost unul dintre cei mai influenți oameni de știință din lume. Teoriile,…

45 de minute ago

Atenție! Cine nu ar trebui să mănânce OUĂ! Pot fi dăunătoare

Ouăle sunt unul dintre alimentele preferate din meniul familiei, însoțind micul dejun și orice tip…

o oră ago

Cantitatea exactă de vin pe care trebuie să o bei pentru îmbunătățirea sănătății inimii și prevenirea cancerului

Vinul își are rădăcinile în Mesopotamia antică, cu aproximativ 6.000 de ani în urmă. Sumerienii…

2 ore ago

Horoscop chinezesc: singurele două zodii care nu simt nimic în fața morții

Previziunile horoscopului chinezesc pentru începutul celei de-a cincea luni a anului anunță niște zile pline…

2 ore ago

Lucruri puțin cunoscute despre răstignirea lui Iisus. Ce s-a întâmplat în momentul în care Mântuitorul Și-a dat ultima suflare

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin. În timp ce mulți…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Cancerul hepatic