vineri, mai 27, 2022

Poveste cu final fericit. O femeie a stat intubată aproape trei luni cu o formă gravă de Covid, dar a născut o fetiță perfect sănătoasă.

O femeie de 40 de ani a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara într-o stare gravă, cu o afectare pulmonată de 20-25%. Femeia era însărcinată și a stat aproape 3 luni la ATI.

Poveste cu final fericit. O femeie a stat intubată aproape trei luni cu o formă gravă de Covid, dar a născut o fetiță perfect sănătoasă

RoVaccinare a publicat povestea impresionantă, pe pagina oficială de Facebook.

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

„Astăzi vă prezentăm un caz special, o minune care s-a întâmplat la secția de ATI din cadrul Spitalului Județean din Timișoara. O mamă care deși a petrecut 2 luni și jumătate în ATI, a reușit să nască o fetită sănătoasă și din fericire, s-a întors acasă împreună cu ea.

Fetița portă numele medicului care a avut grijă de mama bolnavă de COVID….

Pentru unii, este ultima speranță, pentru alții… ultima stație.

Mame care poate nu reușesc să își mai cunoască copiii…

Copii care poate nu îșii mai pot vedea mama….

Acesta este mesajul celor care pun suflet în fiecare din aceste povești reale de viață, a celor care fac tot ce știu ei mai bine să facă ca să poată salva o viață”, povestesc cei de la Ro Vaccinare.

Te-ar mai interesa: De ce se recoltează analizele de sânge dimineața? ...

Femeia este convinsă că a stat doar de două săptămâni la ATI

În semn de recunoștință, părinții au decis să-i pună numele fetiței lor după medicul care a îngrijit-o. Este vorba despre Adelina Băloi, medic specialist ATI, care a declarat că femeia a venit cu afectare pulmonară inițial de 20 – 25%. Ulterior s-a deteriorat și a necesitat să fie intubată.„Acum este cu afectare pulmonară peste 75%. Nu este vaccinată. Soțul este vaccinat. Au și un copil care și el are COVID, este la spital. Sperăm să fie bine”, declara medicul în urmă cu trei luni.

Te-ar mai interesa: 27 mai, Sfântul Ioan Rusul. Rugăciunea extrem de p...

Din fericire, atât ea, cât și fetița sunt bine.

Mămica a plecat acasă marți. Fetița este încă în spital pentru că mai trebuie să câștige un pic în greutate, dar este bine. Câștigă în greutate, dar este bine”, a declarat același medic.

Proaspăta mămică s-a trezit după două luni jumate de stat în ATI, dar este convinsă că a fost internată doar două săptămâni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private