joi, august 11, 2022

Mai multe fotografii inedite care îl prezintă pe Emmanuel Macron la vârsta de 15 de ani în timp ce o săruta pe obraz la finalul unei reprezentaţii teatrale pe Brigitte Trogneux, profesoara cu 24 de ani mai mare decât el care i-a devenit ulterior soţie, au fost publicate luni pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail. 
Fotografiile cu adolescentul Emmanuel Macron îl prezintă pe actualul președinte al Franţei în timp ce o săruta pe obraz pe Brigitte Trogneux, care avea pe atunci vârsta de 40 de ani, la finalul unui spectacol de teatru organizat într-un liceu în mai 1993.   Brigitte Trogneux, în prezent în vârstă de 64 de ani, era pe atunci profesoară de dramaturgie în liceul în care studia Emmanuel Macron. Cei doi s-au căsătorit în 2007.

Te-ar mai interesa: Horoscopul dragostei: Ce nativi fac cuceriri în va...


Cei doi s-au întâlnit prima dată atunci când Macron avea vârsta de 15 ani, iar adolescentul i-a făcut apoi o promisiune uluitoare fostei sale profesoare.

”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus: «Indiferent de ce vei face, mă voi căsători cu tine!»”, a dezvăluit Brigitte Trogneux pentru revista Paris Match, în 2016.
Relaţia lor a început cu adevărat după ce Macron a jucat într-un spectacol de teatru regizat de Brigitte Trogneux, pe când el avea 18 ani şi studia la un liceu privat iezuit din Amiens, un oraş din nordul Franţei.

Brigitte purta pe atunci numele de familie Auziere, era o femeie căsătorită, avea trei copii şi coordona activitatea unui club dramatic. Emmanuel Macron, pasionat de literatură, voia să devină scriitor şi era membru al acelui club.   Apoi, el s-a mutat la Paris pentru ultimul an de liceu. Vorbind despre acea perioadă, Emmanuel Macron a făcut următoarea dezvăluire: ”Ne telefonam tot timpul, petreceam ore întregi la telefon, foarte multe ore vorbeam la telefon”.

Te-ar mai interesa: Vaccinare urgentă împotriva poliomielitei. Virusul...

Într-un documentar televizat, Brigitte Trogneux a spus: ”Puţin câte puţin, el a învins toate împotrivirile mele, într-o manieră incredibilă, cu multă răbdare”.
”El nu era un adolescent. Avea o relaţie de egalitate cu ceilalţi adulţi”, îşi aminteşte Brigitte în acelaşi documentar.   În cele din urmă, Brigitte s-a mutat în capitala Franţei pentru a fi alături de Emmanuel Macron şi a divorţat de soţul ei. Emmanuel şi Brigitte au rămas de atunci împreună.

Te-ar mai interesa: 10 rețele unde vă puteți testa gratuit pentru canc...

Cuplul s-a căsătorit în cele din urmă în anul 2007. Deşi Brigitte nu a luat numele de familie al soţului ei, ea l-a sprijinit întotdeauna, inclusiv în campania electorală.

”Nu o ascund de lume. Este aici, în viaţa mea, a fost întotdeauna”, a declarat Emmanuel Macron săptămâna trecută pentru un post de televiziune francez.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private