marți, august 16, 2022

Când credeam că am văzut deja totul pe internet, apare o nouă poveste care reușește să ne surprindă. Merivone Rocha Moras, o fată braziliancă de 37 de ani, s-a măritat cu o păpușă de cârpă, pe care i-a făcut-o mama ei.

Cea mai recentă poveste de dragoste care a devenit virală a fost cea a lui Merivone, care s-a căsătorit în țara natală într-o ceremonie foarte mediatică, întrucât a fost difuzată atât la radio, cât și pe unele canale locale de televiziune.

Te-ar mai interesa: Adevărul despre sindromul morții subite! Dr. Ciuho...

Tanara a explicat motivul pentru care a decis sa se casatoreasca cu aceasta papusa de carpa. Fiind dansatoare nu avea timp sau disponibilitate pentru a avea un partener, asa ca a decis ca cel mai bine ar fi sa se casatoreasca cu o papusa facută de mama ei.

Ea însăși i-a cerut mamei ei să creeze acea păpușă pe care a decis să o numească Marcelo. De asemenea, cuplu s-a dovedit a fi perfect, deoarece poate să danseze și cu el; lucru pozitiv pentru tânăra care este dansatoare:

„S-a întâmplat pentru că nu am avut un dansator de forró. Mergeam la aceste dansuri, dar nu îmi găseam întotdeauna un partener.

Te-ar mai interesa: Vrei să scapi de grăsimea de pe burtă? Evită acest...

Apoi a intrat în viața mea și totul a avut sens. Nunta a fost o zi minunată pentru mine, foarte importantă, foarte emoționantă. A plouat mult, dar a fost minunat.

Din momentul în care am mers pe culoar până la capăt, a fost pur și simplu frumos. Apoi am petrecut noaptea nunţii cu soţul meu Marcelo şi ne-am bucurat foarte mult.

Este un bărbat pe care l-am dorit mereu în viața mea. Căsătoria cu el este minunată. Nu se ceartă cu mine, nu mă supără și mă înțelege. Marcelo este un soț grozav și credincios. Toate femeile mă invidiază”, povesteşte tânăra, potrivit ObservatorNews.

Te-ar mai interesa: Autovindecare prin puterea gândurilor. Constantin ...

SURSĂ FOTO: Spynews

Luna de miere

Nunta a fost sărbătorită cu stil, iar luna de miere nu avea să fie mai prejos. Merivone și Marcelo s-au bucurat și ei de luna de miere, pe care au sărbătorit-o în Rio de Janeiro.

Primul copil

Dacă nunta nu v-a luat prin suprindere, Marcelo și Merivone au făcut și un copil. Balerina și păpușa de cârpă „au adus pe lume” încă o păpușă după luna de miere.

Te-ar mai interesa: RUNE, mesaj important pentru trei zodii. Voropchie...

Este un bebeluș de cârpă foarte asemănător cu tatăl său, Marcelo.

„Marcelo m-a lăsat însărcinată. Nu a avut grijă de el și nu a folosit prezervativ”, a mărturisit Merivione.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private