Sari la conținut

Prăjitură cu zmeură și lămâie. Fără zahăr, fără făină și fără coacere

Ingrediente: fulgi de ovăz, curmale, smochine, nuci caju, zmeura, lămâie, unt de cacao, ulei de cocos, carob

Mod de preparare

Blatul: se amestecă în blender nucile, smochinele, curmalele și ovăzul până obțineți o consistență lipicioasă pe care o întindeți într-o taviță mică și o puneți la congelator.

Crema de zmeură: caju+zmeura+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până se face o cremă fină, pe care o puneți peste blat. Puneți tava iar la congelator.

La crema de lămâie: caju+coaja de lămâie+sucul de la o lămâie+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până obțineți o cremă fină pe care o puneți peste crema de zmeură și dați iar la congelator.

Glazura de ciocolată: ulei de cocos, rom, miere și carob le amestecați de data aceasta cu lingura puneți peste crema de lămâie.

Dați apoi prăjitura la congelator pentru 12 ore. Apoi o tăiați si o lăsați să se înmoaie după care o serviți.

Sursa: facebook.com. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel