sâmbătă, iunie 6, 2020

Ingrediente: fulgi de ovăz, curmale, smochine, nuci caju, zmeura, lămâie, unt de cacao, ulei de cocos, carob

Mod de preparare

Blatul: se amestecă în blender nucile, smochinele, curmalele și ovăzul până obțineți o consistență lipicioasă pe care o întindeți într-o taviță mică și o puneți la congelator.

Crema de zmeură: caju+zmeura+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până se face o cremă fină, pe care o puneți peste blat. Puneți tava iar la congelator.

Citește și:

La crema de lămâie: caju+coaja de lămâie+sucul de la o lămâie+untul de cacao+mierea le amestecați în blender până obțineți o cremă fină pe care o puneți peste crema de zmeură și dați iar la congelator.

Glazura de ciocolată: ulei de cocos, rom, miere și carob le amestecați de data aceasta cu lingura puneți peste crema de lămâie.

Dați apoi prăjitura la congelator pentru 12 ore. Apoi o tăiați si o lăsați să se înmoaie după care o serviți.

Citește și:

Sursa: facebook.com. 

Parteneri