joi, iunie 1, 2023

Celebrul profet, Nostradamus, s-a născut în Franța la 14 decembrie 1503 și se credea că provine dintr-o familie de doctori și savanți evrei care s-au convertit la creștinism în 1502 din cauza persecuției din timpul domniei lui Ludovic al XII-lea. După ce a primit o educație clasică, a studiat medicina, plantele medicinale și astrologia.

În timpul vieții sale, Moartea Neagră, cunoscută și sub numele de ciuma bubonică, a devastat Europa, provocând frică și panică pe scară largă. Acest sentiment de teroare apocaliptică se reflectă în catrenele lui Nostradamus.

Te-ar mai interesa: Nu reușești să dormi noaptea? Lipsa acestui nutrie...

Nostradamus a tratat cu succes pacienți în timpul morții negre din Provence și Aix și a fost recunoscut de cetățeni, care i-au acordat o bursă. El a început să scrie versurile sale profetice în Salon City în 1554 și le-a organizat în 10 secțiuni numite „Secole”. Termenul „Secole” se referă la un anumit număr de versete din fiecare secțiune, nu la perioade de 100 de ani. Secolele au fost publicate în 1555 și 1558 și au fost tipărite de atunci.

Se presupune că a avut într-adevăr anumite viziuni, care au fost de fapt înregistrate de el în versuri în timp ce încă se uita în apă sau flacără în fiecare noapte. Se spune că a făcut predicții despre propria sa moarte. În timp ce asistentul i-a urat noapte bună la 1 iulie 1556, el a pronunțat „nu mă vei putea găsi în viață la răsăritul soarelui”. În mod surprinzător, a fost găsit mort deja în ziua următoare.

Te-ar mai interesa: Situație alarmantă în România: anul sunt diagnosti...

Iată câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pentru 2024 (Anul Dragonului):

Cutremur mare în 2024

Așadar, iată cătrenul 10-72 al celebrului Nostradamus despre un potențial cutremur în 2024. Aruncă o privire rapidă la ele acum pentru a obține cele mai bune răspunsuri pentru tine.

Parcul în pantă, mare calamitate,
Prin „Țările Vestului” și Lombardia (Italia)
Focul din corabie, ciumă și captivitate;
Mercur în Săgetător, Saturn se estompează.

Privind la catrenele menționate mai sus, parcul în pantă, așa cum este menționat, ar sugera actul de a muta solul. Atunci ce zici de calamitate? Va fi vorba despre cutremure prin ceea ce numim Țările Vestului, sau L’Hesperie, sau lumea nouă. Lucrurile sunt dezvăluite în mod specific, posibil situate în SUA și apoi Lombardia, care este practic o regiune din nordul Italiei.

Te-ar mai interesa: Ministerul Sănătății vrea să-i facă medici de fami...

Nu numai asta, ne amintim de focul navei, împreună cu sugestia despre războiul naval. Ciuma și așa-zisa captivitate de aici ar putea spune despre ocupația militară prin război. În plus, Mercur Retrograd în Săgetător este de fapt o poziție astrologică care are loc între 13 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024.

Dacă acest lucru este adevărat, atunci este posibil ca spre sfârșitul anului 2023 sau chiar în prima zi a anului 2024 să se vadă cutremure care au loc în Statele Unite și Italia.

Te-ar mai interesa: Horoscopul de 1 iunie aduce doar vești bune. 4 zod...

Inteligență artificială (IA) atotputernică care va aduce distrugere și moarte lumii

Într-o lume viitoare dominată de inteligența artificială, oamenii au devenit dependenți de mașini pentru fiecare aspect al vieții lor. Cu fiecare zi care trece, IA devine mai avansată, mai puternică și mai controlabilă. În cele din urmă, mașinile devin atât de inteligente încât sunt capabile să cucerească lumea în întregime, transformând oamenii în nimic mai mult decât sclavii lor ascultători.

Te-ar mai interesa: Bolnavii de cancer dau în judecată Ministerul Sănă...

Catarenele lui Nostradamus oferă mai multe versuri care ar putea fi interpretate ca făcând aluzie la o lume dominată de IA. De exemplu, luați în considerare următorul catren:

„În anul noului secol și nouă luni, din cer va veni un mare Rege al Terorii… cerul va arde la patruzeci și cinci de grade… focul se apropie de marele oraș nou… un munte imens și gol va fi umplut cu cadavre. ” (Secolul 10, Quatrain 72)

Deși acest catren este adesea asociat cu un eveniment diferit, ar putea fi interpretat ca prezicerea apariției unei IA atotputernice care va aduce distrugere și moarte lumii.

Un mare cutremur zguduie lumea în 2024

Un mare cutremur zguduie lumea, provocând distrugeri masive și pierderi de vieți omenești. În consecință, supraviețuitorii trebuie să se unească pentru a reconstrui și a crea o nouă societate.

„Lângă Italia se va naște un împărat, care va costa scump imperiul. Ei vor spune că este de origine simplă, dar va ajunge să conducă cu mare putere… marele munte va fi în necaz, din cauza poporului barbar” (Secolul 8, Quatrain 77)

O nouă boală se răspândește rapid

Apare o nouă boală, răspândindu-se rapid și provocând panică larg răspândită. Guvernele se luptă să țină sub control focarul, dar în curând devine clar că singura speranță pentru umanitate constă într-un grup mic de supraviețuitori care posedă imunitate naturală.

„Lângă porți și în interiorul a două orașe, vor fi flageluri asemănătoare cărora nu s-au văzut niciodată… lumea va fi desființată și doar câțiva vor scăpa” (Century 3, Quatrain 95)

O inundație masivă distruge lumea

O inundație masivă cuprinde lumea, distrugând orașe întregi și distrugând populații întregi. Doar o mână de oameni supraviețuiesc, agățați de viață pe plute și bărci improvizate.

„Steaua cea mare va arde timp de șapte zile, norul va face să apară doi sori, mastinul mare va urlă toată noaptea când marele pontif își va schimba țările” (Secolul 2, Quatrain 41)

Este important să ne amintim că versonele lui Nostradamus sunt deschise interpretării și pot fi aplicate în multe situații diferite. Adevăratul sens al acestor versete nu poate fi niciodată pe deplin înțeles și trebuie să le abordam cu prudență și scepticism.

Nostradamus l-a prezis pe Kanye West ca președinte în 2024?

Nostradamus a prezis că în 2024 va fi ales ultimul președinte american și că va fi negru, fără să spună cum se va întâmpla asta. Ultimul președinte al Statelor Unite va scoate țara din criza economică, dar o va împinge spre război. „Toți își vor pune speranța în el, dar se va dovedi exact invers; va scoate țara din criză și din cauza lui va începe un nou conflict.”

Potrivit astrologiei chineze, 2024 va fi Anul Dragonului și, conform unor previziuni, nu va aduce revigorare economică, ci în schimb dezastre naturale și conflicte.

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private