Sari la conținut

Pregătiți-vă pentru ziua de 05.05. 2023: Magie, mișcare și transformare

Pregătiți-vă pentru ziua de 05.05. 2023, un Portal numerologic către energia Vieții: Magie, mișcare și transformare!

Vineri, 5 mai 2023, va avea loc prima eclipsă de lună a anului, care va avea loc cu lună plină în Scorpion, care prevestește o transformare puternică; adică ceva trebuie să moară, ca să ne putem naște la nou.

Numărul 5 reprezintă numărul umanității și vitalității, cu 5 degete la o mână, 5 degete la un picior, 5 simțuri și 5 sisteme majore ale organismului. trebuie să fie pregătiți pentru a profita de această energie puternică.

5 mai 2023: Magie, mișcare și transformare

Este un moment bun pentru transformare. Conform numerologiei, numărul 5 ne vorbește despre magie, mișcare și transformare. Dar, vom analiza care este semnificația numărului acestui portal puternic.

Din punct de vedere calendaristic, ziua de 5 mai este cea de-a 125-a zi a anului conform calendarului gregorian, de fapt a 126-a zi atunci când ne aflăm în an bisect precum este anul în curs, 2020. Totodată, odată cu această zi putem spune că am ajuns la jumătatea primăverii în emisfera nordică și la jumătatea toamnei în emisfera sudică.

Mai mult, în calendarul creștin ortodox, pe 5 mai este prăznuită sfânta muceniță Irina, considerată o patroană a păcii, a înțelepciunii și a iubirii de adevăr și Dumnezeu, potrivit garbo.ro.

Pregătiți-vă pentru ziua de 05.05. 2023

Deci, dacă adăugăm toate cifrele datei, adică 5 mai 2023 vom obține: 5+5+2+0+2+3 ne dă 17; prin urmare, 1+7=8. Vedem cum, pe lângă energia numerologică a numărului 5, va mai exista și vibrația numărului 8. Numărul 8, conform acestei filozofii, reprezintă infinitul, abundența și expansiunea.

5 sfaturi pentru a valorifica energia eclipsei de Lună: Lasă în urmă tot ce nu mai merge cu tine

Pregătește-te să înfrunți schimbări profunde în emoțiile tale și fii mereu recunoscător pentru ceea ce ai în acest moment.

1. Controlează-ți emoțiile
Analizează-ți emoțiile și lasă-ți controlul, încetează să mai încerci să controlezi viața și tot ce te înconjoară. Învață să ai încredere în viață pentru a te lega de la non-cerere la viață și la tine însuți.

2. Vindecă-ți rănile
Aceste zile sunt ideale pentru a începe terapia, atât fizică, emoțională cât și psihologică, fiind un moment foarte bun pentru a vindeca rănile din trecut.

3. Faceți activități care vă oferă plăcere
Aveți contact cu natura, faceți activități care vă oferă plăcere, faceți exerciții, dansați, plimbați-vă.

4. nvață să spui NU, respectă-te
Privește-ți în ochi în oglindă și acceptă acele părți care nu-ți plac sau pe care te doare să le recunoști despre tine. Recunoaște, acceptă și trăiește îndrăgostit de toate părțile care te alcătuiesc. Fă lucruri care te conectează cu iubirea de sine, cum ar fi să te scoți, învață să spui NU, respectă-te.

5. Rupeți legăturile cu oameni din trecut
Rupeți legăturile cu oameni din trecut. Fa o curatenie a spatiului pe care il locuiesti, dar și a obiceiurilor. Lasă în urmă tot ce nu mai merge cu tine.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: