sâmbătă, septembrie 25, 2021

Premieră în România privind Ivermectina. Adina Alberts: Avem deja alături de noi secțiile ATI ale unora dintre cele mai importante spitale din București

Medicul Adina Alberts a anunțat pe contul său de Facebook că a fost inițiat în România un Studiu Clinic privind Ivermectina. Acest studiu se face cu sprijinul Academiei de Științe Medicale, dar și al specialiștilor în boli infecțioase de la Spitalul Clinic „Victor Babeș” din București și numeroși medici ATI.

Premieră în România privind Ivermectina. Primul Studiu Clinic

„Vă anunț cu entuziasm că, împreună cu un numeros colectiv de medici din România, am inițiat un Studiu Clinic privind Ivermectina.
Este vorba despre PRIMUL studiu inițiat în România pentru a evidenția efectele acestei substanțe împotriva Covid. Dar și pentru a evidenția eficiența Ivermectinei în prevenirea înfectării cu Sars-Cov2.
În realizarea acestui studiu clinic, cerem atât sprijinul Academiei de Științe Medicale, cât și al specialiștilor în boli infecțioase de la Spitalul Clinic “Victor Babeș” din București. Precum și al unui număr important de medici ATI. Avem deja alături de noi secțiile ATI ale unora dintre cele mai importante spitale din București.
Studiile vor fi sponsorizate de mai multe entități non-profit. Dar și din fonduri proprii puse la dispoziție de un grup important de medici români. Care au înțeles, alături de noi toți, necesitatea urgenței autorizării Ivermectinei pentru prevenirea și tratarea SARS-CoV-2”, a transmis medicul Adina Alberts.

Adina Alberts: Un studiu pe Ivermectină în România va “despica apele”

Într-o postare ulterioară, celebrul medic estetician vorbește de atacuri la adresa sa. Adina Alberts promite, însă, că își va duce planurile la bun sfârșit.
  • Evident că sunt mulți cărora nu le convine nici perseveranța mea și nici demersul pe care l-am inițiat alături de medici dedicați trup și suflet profesiei. Un studiu pe Ivermectină în România va “despica apele”. Și va reprezenta “o forță” în fața căreia nu mai are nimeni cum să spună NU.
  • Evident că am totală încredere în rezultatele studiilor din străinătate. Doar că inițierea studiului în România a fost singura maniera legală de a oferi, foarte repede, acces la Ivermectină persoanelor cu forme grave de Covid. Și permite, de asemenea, medicilor din ATI utilizarea acesteia pentru a salva vieți.
  • Atacurile sunt inerente. Tot felul de golani, unii mai spălați alții de-a dreptul “insalubri” sunt în poziții și aruncă cu rahat în mine. Nu vă temeți…. Sunt aici și lupt. “Coafura îmi rezistă!”

 

Ultimele stiri