Sari la conținut

Premierul Florin Cîțu, mesaj oficial către români, de Sărbători. Ce urează aceasta românilor, de Crăciun?

pune capăt pandemiei

Premierul Florin Cîțu a transmis, prin intermediul unui material video, mesajul oficial pentru români, de Crăciun. Acesta i-a rugat să mențină în continuare măsurile de prevenire și igienă pentru a evita explozia unui alt val de infectări.

Premierul Florin Cîțu a sfătuit românii să nu renunțe la regulile impuse de autorități, cu atât mai mult acum. Sezonul sărbătorilor de iarnă poate fi periculos din acest punct de vedere și solicită atenția românilor în privința acestui aspect. De asemenea, el vine și cu vești îmbucurătoare despre vaccin.

Dragi români, întâmpinăm sărbătoarea Crăciunului cu speranță și încredere că vom depăși cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toți, în aceste zile, să respectăm măsurile de protecție. Doar așa ne protejăm pe noi și pe cei dragi nouă.

Descoperirea, autorizarea și livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă perspective depășirii pandemiei pentru o perioadă relativ scurtă.

Înțeleg responsabilitatea pe care o am din funcția de prim-ministru și așteptările românilor pentru depășirea cu bine a crizei de sănătate și pentru o viață mai bună. Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă.

Dragi români, vă doresc sărbători fericite, atât celor din țară, cât și celor departe de casă, multă sănătate, bucurie și speranța că vom reveni la o viață normală cât mai curând!”, a declarat prim-ministrul Guvernului.

Din punct de vedere al domeniului medical, Florin Cîțu a susținut că vrea să echilibreze criza sanitară din România, analizând strategii care se pot îndeplini complet.

„Obiectivul este să trecem cât mai repede peste criza sanitară şi economică. Noul plan de investiţii va fi un motor al creşterii economice. Susţinerea procesului e dublată de un amplu proces de reformă structurală. În realizarea acestor două obiective vor conta două lucruri – timpul şi eficienţa. Când vorbesc de timp mă refer că toate obiectivele echipei mele vor avea termene clare. Cred cu tărie că în acest moment cel mai important lucru e sănătatea românilor. Vă anunţ că personal voi monitoriza obiectivele pe care ni le propunem. Va fi un Guvern de profesionişti. Nu vom propune niciodată obiective care nu pot fi atinse. Adio proiecte propuse care nu au finanţare şi sunt prezentate doar ca declaraţii politice. Mai multă muncă şi mai puţine declaraţii”,a susținut Florin Cîțu, potrivit Adevărul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel