luni, iunie 21, 2021

Privilegii pentru vaccinați. Premierul Florin Cîțu vrea să permită doar vaccinaților accesul la evenimente publice și private. În plus, în companiile unde toată lumea e vaccinată, se poate renunța la mască

în birouri. 

Cîțu a declarat miercuri că merge în comitetul interministerial de vineri cu propunerea ca de la 1 iunie să poată fi reluate atât evenimentele private (de genul nunților și botezurilor), cât și cele publice (precum marile concerte) doar pentru persoanele vaccinate.

Privilegii pentru vaccinați

”Noi avem certificate de vaccinare, vom face Campionatul European de fotbal în România pentru persoanele vaccinate. Toți organizatorii de evenimente cu care am discutat la Cluj și București au fost de acord să facă evenimentele doar cu persoane vaccinate (…) O propunere pentru

vineri: să avem evenimente private doar cu persoane vaccinate, de la 1 iunie”, a spus premierul Florin Cîțu la o conferință de presă.

Premierul Cîțu a mai spus că altă propunere este ca, de la 1 iunie, în birouri să nu mai fie obligatorie masca dacă toate persoanele din respectiva companie sunt vaccinate.

Ultimele stiri

Parteneri