miercuri, martie 22, 2023

Preotul Cătălin Moroșan se zbate între viață și moarte. Acesta ar fi intrat în comă profundă, pe fondul ingerării unei ”substanțe necunoscute”. În acest context, soția acestuia a făcut acuzații grave la adresa spitalului unde se află internat soțul său.

Soția preotului Cătălin Moroșan a făcut acuzații la adresa medicilor unde se află internat preotul.

Spitalul Județean de Urgență Constanța pune piedici în transfer

„Încercăm de 3 zile să facem transferul la un Spital de Specialitate din București al soțului meu, Pr. Moroșan Cătălin dar ne luptăm cu morile de vânt, avem piedici la transfer. Este dreptul meu și lupt pentru el dar Spitalul Județean de Urgență Constanța nu mi-l oferă. Rog să fie distribuită postarea mea”, a scris femeia pe Facebook.

Te-ar mai interesa: Cum combatem depresia prin alimentație? Lista alim...

Preotul Cătălin Moroșan se zbate între viață și moarte. Soția acuză medicii

La scurt timp după declarațiile femeii, un medic a reacționat. Acesta i-a transmis acesteia că medicii din Constanța fac tot posibilul, uneori chiar mai mult de atât, pentru a-i salva viața bărbatului. Dr. Mihaela Pundiche mai spune că niciun medic din lume nu ar putea face mai mult, chiar dacă familia crede contrariul.

Dr. Mihaela Pundiche Butcaru a ținut să puncteze faptul că medicii fac eforturi supraomenești pentru a-l ține în viață pe preotul Cătălin Moroșan.

„Doamne ajută! Cu maximă mâhnire sufletească și revoltă, în calitate de mamă și medic care am depus un jurământ în fața lui Dumnezeu să slujesc la căpătâiul bolnavilor, consider că este o datorie morală să intervin și să fac doar câteva precizări adevărate, care pot fi oricând probate. Este incalificabil gestul dumneavoastră de a face acuzații mincinoase, nefondate la adresa Spitalului Județean Constanța, în condițiile în care de mai bine de o săptămână, întregul corp medical în frunte cu Managerul, au făcut eforturi susținute, continue și supra-omenești să-i salveze viața acestui om-părinte…

Te-ar mai interesa: Formula de calcul care ne ajută să aflăm dacă sunt...

Mai mult, la încercările dumneavoastră de a-l transfera în altă instituție din București, toți colegii au răspuns afirmativ, și chiar la comanda dumneavoastră și în prezența dumneavoastră au acceptat și vorbit cu medicii din București, care înțelegând starea critică și foarte gravă a pacientului, nu și-au dat acordul să îl primească în acele spitale.

Chiar și în aceste condiții, colegii din terapie intensivă, medicală, neurologie, neurochirurgie, hemodializă, imagistică, etc, se zbat secundă de secundă, din primul moment să-i salveze viața, în condițiile în care ați ascuns și modificat adevărul despre cronologia faptelor și apariția primelor semne clinice în cazul acestei “intoxicații cu substanța necunoscută”, lucru care ar fi fost poate foarte util pentru a-i salva viața, dacă se cunoștea din primele ore etiologia comei în care se afla pacientul din momentul în care l-ați adus la spital. Este mare păcat ceea ce faceți din toate punctele de vedere… Noi, medicii, ne facem datoria față de pacienți, chiar dacă aparținătorii aruncă cu noroi în noi, pentru că faptele noastre sunt “contabilizate” de Dumnezeu, așa cum va veni momentul să fie “contabilizate” și ale dumneavoastră…

Te-ar mai interesa: Cele mai bune remedii naturiste pentru spondiloza ...

Mare păcat… Iar pentru toți cei care fac comentarii nefondate și neadevărate, nu vreau să vă spun decât că sunteți într-o mare eroare…

În nume propriu vă asigur, că toți medicii din Spitalul Județean fac în continuare eforturi susținute să-i salveze viața părintelui, dându-și în orice secundă acordul ca pacientul să fie transportat în orice alt loc unde familia dorește, la cererea familiei, care trebuie să înțeleagă că starea gravă în care se află nu îi permite transportul în condiții de maximă siguranță”, potrivit dcnews.ro.

Te-ar mai interesa: STUDIU. Încă un risc în plus pentru copiii care nu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private