marți, august 9, 2022

Previziunea despre Elena Udrea. Fostul ministru al Turismului se află deja de câteva săptămâni în spatele gratiilor, având de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Carmen Harra a vorbit despre situația Elenei Udrea si lasă de început că problemele abia au început pentru aceasta, căci trebuie să își plătească karma din ultimii ani.

„Am observat acțiunile ei. Tot eu i-am prezis că o să se căsătorească cu un bărbat mai tânăr și că o să aibă un copil, lucruri care păreau imposibile, pentru că era prea în vârstă. Toate ce i-am spus de-a lungul timpului, că va fugi, că va fi prinsă, tot eu am prezis că în final va ajunge să execute această sentință.

Te-ar mai interesa: Anunțul autorităților despre nivelul de radiații d...

Ea încă mai poate naviga o perioadă de timp, să încerce să inducă în eroare, poate, autoritățile într-un fel anume, dar intră într-un an karmic și de acolo nu mai are loc de întors.

Karmele ei încep să o urmărească și ea trebuie să le plătească. Așa că finalul lui Udrea este că va trebuie să plătească, chiar dacă părea că scapă. Ea nu ar trebui să mai pozeze în victimă că are copil mic, ci să accepte că a greșit.

Din păcate pentru ea, nu există cale de întors, își va plăti greșelile.”, a declarat Carmen Harra, în emisiunea Online Story, potrivit wowbiz.ro.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

„2022 era anul ei de reflecție. În anul acesta, ea avea șansa să corecteze ceva, să acționeze. Acesta era anul în care putea obține iertarea, dar nu a făcut-o.

Din nefericire, lucrurile la ea merg spre rău, pentru că ea intră în anul karmic, care sunt puțini în viață, dar sunt anii de plată.(…) Anii ei de plată sunt în ultimii 12 ani.

Deci, tot ce s-a întâmplat în viața ei în ultimii 12 ani, este expus pentru rezoluție, finalul lui 2022 și parcursul lui 2023. Aici este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică.”, a mărturisit Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Fructe și legume cu pesticide: Lista celor mai per...


Veste proastă pentru Elena Udrea

Elena Udrea a aflat, miercuri, 29 iunie, o veste proastă. Magistrații au decis că fostul ministru al Turismului va rămâne după gratii, având de executat sentința de 6 ani de închisoare din dosarul Gala Bute.

Cei 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins cererea formulată de avocații Elenei Udrea cu privire la suspendarea pedepsei cu închisoarea.

Udrea le-a cerut magistraților de la Instanța Supremă eliberarea, până când se va judeca ultima cale extraordinară de atac pe care o mai are la dispoziție. Aceasta încearcă să scape de condamnare în dosarul Gala Bute.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea ne învață cum să blocăm gândurile nega...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private