marți, noiembrie 29, 2022

Previziuni 2o23. Carmen Harra, clarvăzătoarea românilor, a dezvăluit ce ar urma să se întâmple la începutul anului viitor.

Veștile nu sunt deloc bune pentru omenire, care se va confrunta cu o adevărată criză economică. În ceea ce privește țara noastră, Carmen Harra spune că urmează proteste uriașe.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 29 noiembrie. Zodia care va trăi dez...

Previziuni 2023. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire”, a spus Carmen Hara, într-o intervenție televizată. potrivit playtech.

Carmen Harra: Se va întâmpla ceva puternic în România

Recent, Carmen Harra a lansat anumite previziuni care îi sperie pe români. Celebra clarvăzătoare a dezvăluit ce se va în Noiembrie în România, pe fondul nemulțumirii oamenilor.

Carmen Harra vorbește despre o revenire la proteste, din cauza nemulțumirii oamenilor. Potrivit clarvăzătoarei, o să se întâmple ceva care o să ne ajute să ne eliberăm.

Te-ar mai interesa: După 25 de ani pe micile ecrane, marea vedetă de l...

Previziuni Noiembrie. „Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”, a spus Carmen Harra, într-un live pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: O cană cu din această băutură caldă băută dimineaţ...


Cum atragi banii în viața ta

Pentru cei care nu știau asta, Carmen Harra a ajuns în Statele Unite cu 40 de dolari în buzunar, iar în timp a ajuns să facă milioane. Vedeta spune că există o metodă prin care oricine poate face asta. În plus, aceasta spune că așa procedează milionarii lumii.

”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.

Te-ar mai interesa: Tot ce trebuie să știi despre vaccinare: atât cea ...

Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra la Antena Stars.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private