sâmbătă, iunie 25, 2022

Săptămâna 18 -24 iunie se anunță o săptămână incendiară pentru unii nativi și una cu multă încărcătură emoțională. Celebra Urania a realizat previziunile pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal Berbec – 18 – 24 iunie 2022

Berbecii vor trece prin stări speciale (nedumerire, surpriză, neîncredere) sau prin situații mai puțin obișnuite alături de niște prieteni sau din cauza lor; unele dintre aceste ipostaze ar putea încurca evoluția normală a unui plan personal, a unui proiect, a unei activități comune.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente tipuri de cancer la tineri. Pre...

Horoscop săptămânal Taur – 18 – 24 iunie 2022

Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn mult echilibru interior, calm sau, în funcție de situație și de provocări, stăpânire de sine.

Horoscop săptămânal Gemeni – 18 – 24 iunie 2022

Gemenii ar putea fi obligați să se gândească la o soluție originală ori să aibă o inițiativă într-o manieră pe care, până acum, nu au mai avut-o, nu neapărat pentru a ieși din anonimat cât pentru a rezona cu actualitatea pe care o trăiesc.

Previziuni 18 – 24 iunie

Horoscop săptămânal Rac – 18 – 24 iunie 2022

Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va tranzita casa a XII-a, patronând așa-numitul „noroc ascuns”, adică șansa care se concretizează într-o manieră mai greu de explicat.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Horoscop săptămânal Leu – 18 – 24 iunie 2022

Venus va intra în zodia Gemenilor și, până pe 18 iulie, va exercita o influență benefică asupra relațiilor de prietenie: pe cele vechi le va reabilita și le va da un nou suflu, iar pe cele noi le va sprijini să se dezvolte armonios.

Horoscop săptămânal Fecioară – 18 – 24 iunie 2022

Mecanisme astrale manifestate discret de care trebuie, totuși, să se țină seama, îndreptate spre sistemul nervos central și periferic, sistemul venos și fiziologia membrelor inferioare în segmentul de la genunchi până la gleznă.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu creierul când bei vin sau țuică....

Horoscop săptămânal Balanță – 18 – 24 iunie 2022

Nativii pot primi o mână de ajutor de la o persoană competentă, care îi poate sfătui corect, le poate oferi o sugestie demnă de interes ori le poate atrage atenția asupra unui fapt de viață, evenimente pe care aceștia ar trebui să le valorifice în beneficiul personal de imagine sau de credibilitate.

Horoscop săptămânal Scorpion – 18 – 24 iunie 2022

În posibilele momente de neîncredere, de absență a unui suport sau criteriu stabil de referință, Soarele va avea un efect pozitiv, limitând forța cu care va acționa Luna Neagră în acest context, sporind amărăciunea și împingând la judecăți și decizii exagerate

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

Horoscop săptămânal Săgetător – 18 – 24 iunie 2022

Mulți nativi vor căuta satisfacțiile imediate în sport, concursuri, întreceri, manifestări publice unde să se facă remarcați. Interes pentru plăcerile intense ale vieții care nu presupun relaxare sau odihnă (petreceri lungi, călătorii, sporturi extreme, distracții riscante, aventuri).

Horoscop săptămânal Capricorn – 18 – 24 iunie 2022

Mai multe nereguli, neînțelegeri, antipatii, chef de ceartă vor fi temperate sau contracarate de influența puternică, pozitivă a Soarelui. Totuși, nu e cazul să se încerce vreo împăcare sau vreo mediere pentru că demersurile vor fi abătute de la scopul lor.

Te-ar mai interesa: Boala lui Traian Băsescu. Profesorul Ciurea: E o d...

Horoscop săptămânal Vărsător – 18 – 24 iunie 2022

Deplasările pot fi complicate de evenimentele rutiere sau de condițiile îngreunate ori blocate din cauze diferite: intemperii, măsuri administrative, accidente, stricarea utilajelor.

Horoscop săptămânal Pești – 18 – 24 iunie 2022

Momente bune pentru relația mamă/fiu – fiică, atașamente puternice față de valorile care au o legătură cu mama: casa în care s-au născut, orașul, țara natală, limba maternă, ce-l definesc pe fiecare individ.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private