Sari la conținut

Previziuni Carmen Harra: „O să vedem schimbări foarte mari. AICI vom ajunge! O să ne mintă, pentru că nu au altă variantă, nu vor să creeze panică”

Sursă: Kanal D

Carmen Harra aduce vești nu tocmai plăcute. Toată planeta urmează să se confrunte cu probleme financiare majore. Se vor produce fenomene surprinzătoare care ne vor lua pe nepregătite și va trebui să fim atenți.

„Eu vorbeam de colapsul bancar de vreo 20 de ani, când părea absolut imposibil. Iată că au venit vremurile și vremurile astea noi trebuie să le înțelegem. Eu cred că este un motiv să se schimbe sistemul monetar. Indicația colapsului bancar duce la concluzia că sistemul monetar, care e grav o perioadă de timp, dă semne de îmbătrânire, că trebuie revigorat, transformat, să se schimbe în altceva.

Aici o să vedem schimbări foarte mari, în special în anii care urmează, din anul ăsta până în 2029. Cât de imposibil pare, noi nu o să avem un viitor dolar, euro, nu o să avem lei, o să avem o altfel de monedă. Nu o să mai avem, de fapt, monede, nu o să mai avem bani de hârtie. Acestea sunt lucruri pe care noi le-am creat și așa cum le-am creat trebuie să le transformăm într-o monedă universală, electronică.

Gândiți-vă să aveți altfel de forță economică, să o centrați într-un alt fel, unde valoarea muncii voastre să nu se piardă, ci dimpotrivă să crească în timp. Aici vom ajunge, toată lumea își va scoate banii din bănci.”, a declarat Carmen Harra pentru Wowbiz.

Sursă: Kanal D

Previziuni pentru români

În cazul românilor, prăbușirea sistemului bancar se va produce în curând. Carmen Harra consideră că din această vară vor apărea probleme, iar banii își vor pierde tot mai mult din valoare.

„În România, pe vara anului ăsta, toamna anului ăsta, dacă nu și mai repede o să vedem și în băncile pe care le știți că intră în acest fenomen. Fenomenul, în general, s-ar putea să dureze o perioadă de timp și aici o să vină niște analiști economici și o să vă mintă în față și o să vă spună cum totul e bine și cum totul este sub control. O să ne mintă, pentru că nu au altă variantă, nu vor să creeze panică. Vor să dea sentimentul că e ceva ce se poate controla. Dacă se putea controla, controlau inflația. Iată că oricum au încercat să o controleze, e mai rea ca oricând și continuă să fie tot mai rea. Banii ar trebui să fie cheltuiți, investiți. Acum, dacă îl ținem la ciorap, el de la o zi la alta își pierde din valoare. Fiți atenți și la criptomoneda asta, și aici vor fi probleme.”, a explicat Carmen Harra, la WOWnews.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.