Sari la conținut

Previziuni decembrie 2022. Voropchievici: „Mulţi vor cădea în ispită”

numerologie
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Zile norocoase

Mihai Voropchievici, numerolog, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre previziunile numerologice pentru luna decembrie.

„Anul nostru personal se calculează aşa: adunăm ziua de naştere cu luna şi cu 6 de anul acesta. Se ia cifră cu cifră.

Totul va fi în exces în această lună. Decembrie este o lună foarte bună, dar nu pentru toţi”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Cifra 1

Atenţie că pot apărea probleme medicale direct pe saţietate. Este o lună în care cei cu an personal 1 nu vor avea grijă de bani. Atenţie la promisiunile făcute în această lună. Aveţi mai multe obligaţii atât pentru voi, cât şi pentru familie.

Cifra 2

Este o lună de nebunie. Toate evenimente din viaţa persoanei respective vin ca un val. Sunt multe lucruri fantastic de bune. Trebuie să aibă mult combustibil, pentru că vor fi mereu pe drumuri. Cunosc oameni noi şi se scapă de oamenii profitori. Pentru cei singuri, apare o ispită. Este vorba despre o aventură care se află repede.

Cifra 3

Sunt puşi pe distracţie. Transformările vin pe sfera familiei. Fac totul pentru casă şi familie. Cheltuielile sunt mai mari. La serviciu, se pot câştiga nişte bani în plus. Atenţie că sunteţi pe final de an şi starea de sănătatea nu s-a îmbunătăţit, va trebui să apelaţi la medic. Este lună de ruptură.

Cifra 4

Este o lună de însingurare. Caută să fie mai singuri. Nu vor să fie deranjaţi. Nu mai vor zgomot şi gălăgie. Se refugiază într-o lectură. Pot face cercetare şi analiză. Sunt multe rude profitoare pe lângă acest an personal 4. Vor fi multe discuţii.

Mihai Voropchievici, numerolog

Cifra 5

Bucurie mare pentru ei. Este luna în care vin beneficii financiare. Vin bani din multe direcţii. Pot face multe lucruri bune pentru ceilalţi. Tot ce înseamnă zonă financiară este pe primul loc din toate direcţiile. Să aibă grijă cum îşi pătrează valorile. 8 este şi o cifră răzbunătoare.

Cifra 6

Călătorii non stop pentru cei cu an 6. Au mari şanse să îşi găsească partenerul. Este o lună în care trebuie să se lase purtaţi de val.Se simt bine aşa.

Cifra 7

Sunt în atenţia tuturor. Să renunţe la teribilism. Este luna în care dorinţele devin realitate. Este o lună bună pentru cei care şi-au dorit o casă.

Cifra 8

Totul este ca într-un parteneriat. Tot ce se întâmplă acum este parteneriat. Inclusiv luna a doua are oportunitatea de a primi două oferte pentru un loc de muncă. Pot veni chiar mai multe oportunităţi. Atenţie şi în casă. Să nu existe cicăleala.

Cifra 9

Sunt pregătiţi să facă praf banii. Pentru ei chiar este luna cadourilor. Se aruncă cu capul înainte şi cheltuiesc mulţi bani. Atenţie la aventurile de o seara sau de o zi. Sunt aventuri care răsuflă, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel