joi, iunie 8, 2023

Astrologul rus Vlad Ross a analizat, în toamna anului trecut, astrograma președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Acesta a tras concluzii devastatoare pentru liderul de la Kremlin.

Previziuni devastatoare. Astrolog rus: „Moartea este inevitabilă…”

„Putin intră în buncăr pentru izolare. Moartea este inevitabilă”, a scris astrologul Vlad Ross pe Facebook.

Astrologul rus a avertizat că nu este exclusă o „lovitură de stat”, iar Putin ar putea fi otrăvit.

Vlad Ross afirmase că, cel mai probabil, Vladimir Putin va muri în 2022. Potrivit acestuia, solarul anual al președintelui rus se va întoarce de ziua lui, adică pe 7 octombrie 2021, iar acest lucru indică faptul că el va fi ultimul din viața lui Putin.

Potrivit datelor oficiale, Putin s-a născut la 7 octombrie 1952 în orașul sovietic Leningrad. Acum orașul face parte din Rusia și se numește Sankt Petersburg. Există, totuşi, zvonuri că biografia oficială a lui Putin ar conține o dată falsă de naștere.

„Putin își va sărbători ultima aniversare pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi ultimul an din viața lui. După moartea lui, pacea se va restabili imedia. Se va încheia un acord foarte favorabil, inclusiv economic, între Ucraina și Rusia. Inclusiv în ceea ce priveşte petrolul, gazele etc”, spunea astrologul la sfârşitul anului 2020, într-un interviu pentru Telegraph.com.ua

Astrologul Ross a adăugat că Putin este o persoană care poate negocia mult timp, dar nu este capabilă de nicio acțiune decisivă.

„Negocierile, vorbele și așa mai departe sunt stilul lui. Îi place să intimideze oamenii. Dar este prea greu să calci în Ucraina. Prin urmare, asigur pe toată lumea: Putin nu va duce un război la scară largă în țara noastră”, a adăugat Ross.

Ţările mari se destramă. Statele mici se descentralizează

Tot la sfârşitul anului 2020, Vlad Ross a anunţat că urmează o perioadă a descentralizării, statele mici vor deveni independente, statele mari se vor destrăma şi nu va mai exista dorinţa de expansiune.

„Kievul poate deveni oraș-stat, la fel Odessa, Liov… Va exista libertate deplină, nu vor mai fi interdicții. Va exista o descentralizare completă. Toate țările mari, imperiile se destramă, inclusiv acest lucru este de așteptat în SUA. În epoca Vărsătorului, războaiele religioase, cuceririle, expansiunea se vor încheia”, a explicat reputatul astrolog rus.

Ce se va întâmpla la nivel planetar în anii următori

Vlad Ross dă asigurări că nu este cazul să ne facem probleme legate de dispariţia speciei umane. Totuşi, omenirea va trece prin transformări radicale.

„Vom supraviețui. Civilizația noastră va exista timp de cel puțin 6.000 de ani. Nostradamus a scris despre acest lucru. Nu avem de ce să ne temem în viitorul apropiat, civilizația umană nu se va sfârși, dar se va schimba și se va transforma calitativ în următorii 200 de ani, începând cu decembrie 2020”, a detaliat reputatul astrolog rus.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private