miercuri, noiembrie 30, 2022

Previziuni RUNE 25 aprilie – 2 mai 2022. Mihai Voropchievici,  numerolog, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse mesajul runelor pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii vor da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor. Cu alte cuvinte, l-au prins pe Dumnezeu de picior. Toate lucrurile bune vin peste ei. Saltul acesta rapid şi calitativ, pe care l-am explicat de multe ori, este pe toate domeniilor. Şi sănătate, şi dragoste, şi bani, şi familie. Ai tras lozul câştigător.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire în săptămâna următoare. Aveţi grijă cum acţionaţi şi modalitatea de a-i trata pe cei din jur pentru că orice vorbă din partea voastră poate să fie considerată ca un afront. Cu cât vorbiţi mai puţin cu atât treceţi mai uşor.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Vunjo pentru Gemeni. Au câştigat pe toate planurile. Mai ceva decât Berbecii. Au şi protecţie şi tot ce vreţi. Beneficiarii măreţului Vunjo.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Racii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiţi pregătiţi să o primiţi.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii au două variante. Să îşi schimbe locul de muncă sau pur şi simplu, dacă nu vrea să schimbe locul de muncă, să facă o deplasare undeva.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Te-ar mai interesa: Când știi că durerea în gât este gravă? 4 semne de...

Fecioara primeşte un dublu sfat. În primul rând să nu se mai agite, să se relaxeze total, iar al doilea sfat, vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi, să termine pentru că ele sunt zeiţele sănătăţii, zodia Fecioară patronează sănătatea şi să nu îşi facă griji. Sunt şi ipohondre, iar când e vorba de sănătate se agită foarte tare. Nu mai exageraţi. Persoana despre care credeţi că ar avea probleme de sănătate are de fapt o sănătate extraordinară, dar vă aşteaptă să vă duceţi să o vizitaţi.

Te-ar mai interesa: Cele 3 simptome de CANCER la care trebuie să fii a...

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa, în săptămâna următoare, trebuie să fie puternic, forţos, să depăşească o încercare. E o săptămână mai anevoioasă. Îi poate încerca şi o durere de cap, o migrenă, un umăr. E o săptămână care vine cu o încărcătură fantastic de mare. Nu mâncaţi prea mult în ziua de Paşte ca să nu aveţi probleme cu sistemul digestiv.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...


Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionii, în Săptămâna Luminată, vor avea nevoie ca bateria să fie full, 100%. Mesaje, comunicare, tot ce se poate. Că e vorbit, că e scris. O să vă săturaţi, chiar dacă nu sunteţi foarte comunicativi, de vorbit.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Săgetătorii pot afla un adevăr important care poate veni cu marcaj în viaţa lor sau, pur şi simplu, cu o schimbare. E ceva fantastic de important.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, o dragoste nouă şi pasională. Ţine-te!

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorii, pentru cei care chiar îşi doresc, Sfintele Sărbători vin cu o veste bună: fertilitate şi belşug. Totodată, toate visele voastre se vor împlini. Pe de o parte pentru cei care sunt doritori şi aşteaptă de mult. Îngerul a strigat, a dat vestea. Să vă fie cu folos!

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peştii au câteodată nişte dorinţe, vor nişte lucruri, dar acele lucruri pe care le anticipam noi pentru luna mai. Peştii vor să vină acum. Nu mâine. Acum. Vor primi şi în plan personal, şi social şi profesional toate lucrurile bune. Numai cu condiţia să aibă răbdare, să nu forţeze mâna norocului. Luaţi-le pas cu pas.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private