marți, august 9, 2022

Minerva este unul dintre cei mai apreciați astrologi ai României, iar în cadrul podcastului lui Damian Drăghici a vorbiy despre ce urmează să se întâmple în România în perioada următoare.

Celebra astroloagă susține că deși veștile nu sunt neapărat proaste penntru viitor, avem totuși de trecut un hop în luna august.

„Părerea mea este că la noi n-o să fie nimic, din ce m-am uitat eu pe hărți. O să avem un moment mai greu acuma, în august o să fie ceva. August, septembrie, octombrie, noiembrie. Dacă trecem de astea patru luni cu bine… Eu m-am gândit când m-am uitat la lunile astea că este vorba despre financiar, despre planul economic, despre planul medical. La asta mă gândeam. În niciun caz nu mă gândeam la un conflict armat”, a dezvăluit astrologul, în podcastul lui Damian Drăghici.

Te-ar mai interesa: Senzația de greață și durerea în partea superioară...

Și clarvăzătoarea Carmen Harra a realizat o serie de previziuni pentru perioada următoare.

Chiar dacă, spune ea, vom scăpa de coronavirus, iar acest val șase nu va fi grav, ”revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați”.

Însă, până în anul 2033, omenirea se va confrunta cu multe probleme, iar abia apoi pacea, bunăstarea și ordinea se vor reinstala.

„Revin alte pandemii, sub formă de alte virusuri și alte probleme de care suntem încercați. Dar nu, nu acest COVID. Acest COVID a ajuns la sfârșit. El va rămâne, că lumea îl mai va mai face. Acum se tratează altfel, înțelegem altfel, dar nu cred că el mai pune probleme majore.

Te-ar mai interesa: Ce probleme se pot rezolva prin hipnoză: Poți culc...

Oamenilor le este frică și că vine foametea. Acesta e un alt aspect al problemelor cu care ne confruntăm. Deci, COVID-ul nu mai devine prioritate. A fost prioritar o perioadă de timp, acum nu mai este prioritar.

Acum prioritatea sunt alte elemente, cum ar fi inflația. Într-adevăr, inflația duce la toate celelalte consecințe dramatice”, a declarat Carmen Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private