Sari la conținut

Previziunile lui ”Nostradamus” pentru 2021. Cum se schimbă soarta întregii omeniri

Previziunile lui ”Nostradamus” pentru 2021. Baba Vanga, denumită și ”Nostradamus din Balcani”,  a prezis, chiar înainte să moară, că „vom avea parte de cataclisme și dezastre” în 2021, potrivit timenownews.com

Baba Vanga al cărui nume real era Vangelia Gushterova a fost poreclită „Nostradamus din Balcani” pentru afirmațiile ei neobișnuite. După ce și-a pierdut, în mod misterios, vederea la vârsta de 12 ani, în timpul unei furtuni masive, ea a susținut că Dumnezeu i-a dat un har: cel de a putea prezice viitorul.

Afirmațiile ei cu privire la dizolvarea Uniunii Sovietice, moartea prințesei Diana și dezastrul de la Cernobâl s-au dovedit a fi adevărate. Se credea că 85% din predicțiile sale s-au adeverit.

Previziunile lui ”Nostradamus” pentru 2021

Chiar înainte de moartea ei, în 1996, la vârsta de 85 de ani, Baba Vanga prezisese că anul 2021 va fi un an al cataclismelor. „Lumea va înfrunta o mulțime de cataclisme și mari dezastre. Conștiința oamenilor se va schimba. Vor veni vremuri dificile. Oamenii vor fi divizați de credința lor. Asistăm la evenimente devastatoare care vor schimba soarta și destinul umanității”, susținea ea.

Nostradamus din Balcani susținuse, de asemenea, că 2021 va fi anul în care se va găsi un remediu pentru cancer. „La începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Va veni ziua când cancerul va fi legat cu lanțuri de fier”, susținuse Baba Vanga.

Misticul bulgar profețise că președintele american Trump va suferi aparent de o „boală misterioasă”. Ea a spus că al 45-lea POTUS se va îmbolnăvi de o „boală misterioasă care îl va lăsa surd și îi va provoca traume cerebrale”.

Se spune că ea a mai susținut că economia Europei va cădea, o tentativă de asasinat va fi efectuată împotriva președintelui rus Vladimir Putin de către cineva din propria țară, iar extremiștii islamici vor organiza un atac în Europa.

Ea a prezis condamnarea pentru Trump și Putin în 2019 și 2020. Ambii au supraviețuit, deși Trump a contractat coronavirusul în octombrie anul acesta și o încercare de asasinare a lui Putin a fost oprită în 2012.

Baba Vanga mai spusese că „[extremiștii] vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel