sâmbătă, noiembrie 26, 2022

La peste 400 de ani de când a fost publicată, vânzările pentru Les Prophéties de la Nostradamus sunt în creștere, ca urmare a presupusei predicții privind moartea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și viitorul monarhiei britanice.

Cu siguranță lumea a trecut prin evenimente seismice în ultima vreme, dar ce s-ar putea întâmpla în 2023? Unele indicii pot fi găsite în scrierile legendare ale astrologului francez Nostradamus. Cel mai faimos văzător al istoriei, Nostradamus a fost creditat că a prezis totul, de la ascensiunea lui Hitler până la atacurile din 11 septembrie, iar munca sa este încă consultată de milioane de oameni de pe tot globul, potrivit The History.

Te-ar mai interesa: Boala secolului care afectează din ce în ce mai mu...

Predicțiile sale, publicate în cartea sa din 1555 Les Propheties, au fost scrise în versuri cunoscute sub numele de catrene. Ele nu fac referire la anumiți ani și sunt incontestabil greu de interpretat. Acestea fiind spuse, s-ar putea să existe câteva indicii care să demonstreze cum se pot desfășura lucrurile în viitorul apropiat.

Al treilea razboi mondial

Este un cuvant care apare destul de des atunci cand doua natiuni se opun sau au o disputa. Intr-adevar, nu este neobisnuit sa auzim regulat cuvantul „razboi” in acest gen de situatii. Potrivit lui Nostradamus, un al treilea razboi mondial ar putea izbucni in 2023 si ar trebui sa dureze sapte luni.

Te-ar mai interesa: Medic: Viața trăită în presiune nu e plus ci minus...

In orice caz, asa a afirmat el in scrierile sale: Aproximativ 1/3 din populatia lumii va pieri, iar unele tari vor fi mult mai afectate decat altele. „Sapte luni de Mare Razboi, oamenii vor muri din cauza rautatii”. Mai mult, acest razboi nu va fi lipsit de consecinte.

Primii pasi pe planeta Marte

Viziunea omului care porneste sa cucereasca planeta Marte era doar o amintire indepartata. Acest lucru s-ar putea schimba, in acest nou an 2023. Potrivit lui Nostradamus, omul va reusi in sfarsit sa puna picioarele pe celebra planeta rosie.

Te-ar mai interesa: Clipe dificile pentru Cristina Șișcanu și Mădălin ...

Nu degeaba textele sale se refera la o „lumina pe Marte care cade”. Intr-adevar luand in considerare aceasta propozitie, Nostradamus sugereaza ca odata ce aceasta planeta va fi colonizata de om, o mare descoperire va face posibila realizarea unor progrese stiintifice, de neimaginat pana atunci.

Aparitia unei noi crize economice

Nu este un secret pentru nimeni ca pandemia de Covid-19 a avut un efect devastator asupra intregii lumi, din punct de vedere al sanatatii si economic. Si acum, pentru 2023, Nostradamus anunta la randul sau aparitia unei noi crize globale, desi va fi doar economica de data aceasta.

Te-ar mai interesa: HOROSCOP 26 noiembrie: Luna traversează zodia Capr...

Prabusirea economiei va fi, potrivit lui, una dintre consecintele conflictului mondial care ar trebui sa izbucneasca in acelasi an. Tot conform lui Nostradamus, banii nu vor mai avea nicio valoare in ochii oamenilor, pentru ca nu le vor fi de nici un folos in acest stadiu al situatiei.

Agravarea crizei climatice

Criza climatica este intotdeauna un subiect de actualitate care nu lipseste sa ne preocupe, intrucat schimbarile climatice par din ce in ce mai neobisnuite. Potrivit lui, anul acesta ar fi scena mai multor dezastre naturale de tot felul, in special din cauza incalzirii globale.

Te-ar mai interesa: OMS trage semnalul de alarmă: Amenințare globală i...

Sosirea unui nou papa

Printre cele mai tulburatoare previziuni ale lui Nostradamus se numara moartea Papei Francisc. Va fi numit un nou papa. Acesta din urma, mai tanar, va fi la originea unui scandal urias care va zgudui biserica pana in 2029.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private