Sari la conținut

Previziunile lui Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 februarie. Mercur iese din retrograd, iar unele zodii se vor bucura de succes deplin

Previziunile lui Voropchievici
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Zodiac chinezesc

Previziunile lui Voropchievici pentru săptămâna 22 – 28 februarie. Renumitul numerolog vine cu o serie de vești  minunate pentru mai multe zodii. Din fericire, Mercur a ieșit din Retrograd, iar acest lucru se va putea observa pentru majoritatea oamenilor.

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor avea certitudinea că cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou.

Situația financiară este pozitivă săptămâna asta și vor găsi soluții bune ca să facă și mai mulți bani. Negocierile sunt în avantajul lor, iar pragmatismul lor nu va da greș nici de această dată.

Taur

Taurii au muncit până acum asiduu. Ei vor fi nevoiți să-și pregătească bagajele, să facă o mică vacanță, călătorie. Trebuie să dispară un pic din peisaj.

Gemeni

Gemenii sunt nevoiți să rămână în așteptarea unor schimbări foarte importante acasă. E posibil chiar de mâine să se întâmple aceste schimbări importante.

Rac

Nativii din zodia Rac trebuie să fie pregătit pentru o suită de schimbări majore. Sunt schimbări benefice, numai lucruri bune, conform runelor.

Leu

Leii scapă de frământările respective. Răspunsul nu-l pot găsi numai în gândurile lor, trebuie sa facă un consiliu de familie și sa ia cea mai bună decizie.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioară vor avea parte de mult belșug. Dorințele și visele lor se îndeplinesc în această perioadă.

Balanţă

Nativii din zodia Balanță au plecat la agățat. Runele prezic ceva pasional, amoros. Balanța e dornică de dragoste și poate fi ridicată prin dragoste.

Scorpion

Scorpionii trebuie să aibă răbdare. Lucrurile care și le doresc urgent nu vor veni așa rapid, așa că trebuie să aibă răbdare.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător sunt pe punctul de a primi mesaje. Va fi nevoie de comunicare multă, mesaje, dar printre acestea va exista un mesaj deosebit.

Capricorn

Capricornii intră într-o nebuloasă și se înconjoară într-o aură misterioasă. Nativii acestei zodii își pun ordine în gândire și au nevoie de Dumnezeu.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au primit un imbold. Ei vor începe o viață nouă, un soi de renaștere și revigorare. S-au simțit mai slăbiți, iar acum vin cu sporirea imunității.

Peşti

Peștii au dat lovitura și s-a produs un salt rapid, calitativ în existența lor. Vor avea parte de un salt rapid, vin schimbări benefice. Poate fi și o creștere a sursei financiare.

Previziunile maestrului numerolog Mihai Voropchievici au fost făcute pentru emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.