Sari la conținut

Preziunile înfricoșătoare făcute de Baba Vanga pentru 2016. Toate previziunile ei de până acum s-au adeverit

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Predicții Baba Vanga

Baba Vanga este un Nostradamus modern din Bulgaria, care a prezis 9/11, apariția ISIS, tsunami-ul din 2004, deversarea nucleară de la Fukushima și care a făcut, de asemenea, predicții amenințătoare pentru 2016 și perioada următoare. Uite ce a prezis pentru acest an! Te va înspăimânta acuratețea prin care a văzut ea lucrurile!

Baba Vanga, supranumită „Nostradamus din Balcani”, s-a născut în Bulgaria și a murit în 1996, la vârsta de 85 de ani. Peste 80% dintre prezicerile ei s-au adeverit și din cauza acestui fapt, ea a fost adorată în Rusia și Europa.

Un număr mare de profeții pe care le-a făcut au fost despre dezastre naturale și climatice. Ea a prevăzut, de asemenea, încălzirea globală, în 1950, un moment în care nimeni nu a auzit de un astfel de lucru, avertizând oamenii despre topirea gheții polare și creșterea temperaturii mării. Ea a spus că într-un val uriaș va veni pe coasta de mare și că va acoperi orașele și oamenii vor dispărea sub apă. Acest lucru se face referire la tsunami-ul din 2004 și cutremurul care a lovit coasta Pacificului.

Ea a avertizat despre invazia musulmană din Europa, în 2016, care va începe cu primăvara arabă, în 2010 și că „musulmanii ar folosi război chimic împotriva europenilor”, Roma fiind epicentrul. Ea a spus, de asemenea, că Europa se va schimba până la sfârșitul anului următor din cauza epurării populației, care va părăsi continentul pustiu, un „pustiu aproape în întregime lipsit de orice formă de viață”. Continuarea pe elli.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel